Απειλητικές φωτογραφίες με λιωμένα κεφάλια στην Παπακώστα

Φακέλους με φωτογραφίες που απεικονίζουν λιωμένα κεφάλια, έχουν σταλεί στην υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη, Κατερίνα Παπακώστα, στο πλαίσιο μιας επιχείρησης εκφοβισμού όσων πρόκειται να στηρίξουν τη συμφωνία των Πρεσπών, που έχουν ξεκινήσει άγνωστοι. Στους φακέλους αυτούς την προειδοποιούν ότι θα συμβεί το ίδιο και σε εκείνη εάν υπερψηφίσει την Συμφωνία.

Τις τελευταίες μέρες κυβερνητικά στελέχη έχουν προχωρήσει σε ιδιαίτερα σοβαρές καταγγελίες.

Μεταξύ των βουλευτών που έχουν καταγγέλλει απειλές κατά της ζωής τους είναι και οι Κώστας Ζουράρις και  Σπύρος Δανέλλης.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της Εφημερίδας των Συντακτών,ο Κώστας Ζουράρις  αν και έχει δηλώσει ότι δεν θα ψηφίσει τη συμφωνία αλλά θα στηρίξει την κυβέρνηση, δέχεται σειρά τηλεφωνημάτων όπου άγνωστοι απειλούν τη ζωή του.

Απειλητικά τηλεφωνήματα, όμως έχει δεχθεί και ο πρώην βουλευτής του Ποταμιού Σπύρος Δανέλλης. «Από το βράδυ της Παρασκευής με παίρνουν στο τηλέφωνο από απόκρυψη και με βρίζουν», είχε τονίσει στο ethnos.grο βουλευτής Ηρακλείου.

«Εδώ και καιρό είμαι αποδέκτης μηνυμάτων με απίστευτες χυδαιολογίες που δεν λέγονται ούτε και γράφονται. Έχω δεχθεί ύβρεις, συκοφαντίες, λοιδορίες και ευθείες απειλές για εμένα και την οικογένειά μου», συμπληρώνει.