Απάντηση Δανέλλη στο τελεσίγραφο Θεοδωράκη: Θα δώσω ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση

Απάντησε λίγο πριν τα μεσάνυχτα, ο Σπύρος Δανέλλης, στο «τελεσίγραφο» του Σταύρου Θεοδωράκη που έληγε απόψε, προκειμένου να ξεκαθαρίσει την στάση του ως προς την ψήφο εμπιστοσύνης.

Ο Σπύρος Δανέλλης απάντησε το «τελεσίγραφο» του Σταύρου Θεοδωράκη που έληγε απόψε, προκειμένου να ξεκαθαρίσει την στάση του ως προς την ψήφο εμπιστοσύνης. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Σταύρος Θεοδωράκης θα ανακοινώσει αύριο στη Βουλή την διαγραφή του βουλευτή του από την ΚΟ του Ποταμιού.

Νωρίτερα, ο κ. Δανέλλης είχε συνάντηση με τον επικεφαλής του κόμματος κ. Στ. Θεοδωράκη, ο οποίος του ζήτησε να «απαντήσει έως το βράδυ της Δευτέρας», να ξεκαθαρίσει τη θέση του και τις τελικές του αποφάσεις.

Ο κ. Θεοδωράκης φέρεται να διεμήνυσε στον κ. Δανέλλη, ότι η θέση του Ποταμιού είναι να μη δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση καθώς και ότι η απόφαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας για τη στάση του κόμματος σχετικά με τη συμφωνία των Πρεσπών, δεν αλλάζει, ήτοι ο κάθε ένας βουλευτής θα αποφασίσει κατά συνείδηση.

Ήδη μετά την αποχώρηση του Πάνου Καμμένου από την συγκυβέρνηση, «κλείδωσαν» οι 151 βουλευτές που θα δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης στην πρόταση που θα καταθέσει ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και πλέον τα όποια ερωτήματα αφορούν την πλειοψηφία της συμφωνίας Πρεσπών, καθώς όλες οι πληροφορίες συγκλίνουν, ότι σε αυτήν την ψηφοφορία  ο αριθμός θα είναι ακόμα μεγαλύτερος.