«Χρειάζεται εξειδικευμένο συνεργείο για να ξεκολλήσει τον κ. Τσίπρα από την καρέκλα του»

«Το λέμε από καιρό. Θα χρειαστεί εξειδικευμένο συνεργείο για να ξεκολλήσει τον κ. Τσίπρα και το θίασό του από τις καρέκλες τους. Σήμερα απλά μας ενημέρωσε ότι επιχειρεί με 6 πρόθυμους βουλευτές άλλων κομμάτων να σχηματίσει μια κυβέρνηση κουρελού με ημερομηνία λήξεως», αναφέρει η ΝΔ σε ανακοίνωσή της για τη συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα στο OPEN TV.

ΠΑΣΟΚ: Πρωθυπουργός σε αποδομή

«Παρακολουθήσαμε απόψε έναν αδύναμο Πρωθυπουργό σε αποδρομή, ικέτη του ακροδεξιού εταίρου του. Παίζουν τα ρέστα τους σε ένα αδυσώπητο παιχνίδι εξουσίας. Δυστυχώς με διακύβευμα την πολιτική ομαλότητα, μείζονα εθνικά θέματα και την πορεία της χώρας. Εκλογές τώρα!», αναφέρει σε tweet του το ΠΑΣΟΚ, αναφορικά με τη συνέντευξη του πρωθυπουργού στο OPEN TV.

Με αρκετά αιχμηρό τρόπο σχολίασε το Κίνημα Αλλαγής τη συνέντευξη του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN.

Σε ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του Κινήματος γίνεται λόγος για ικέτη πρωθυπουργό στον Πάνο Καμμένο και επισημαίνεται πώς η μόνη λύση στο πολιτικό αδιέξοδο της χώρας είναι να γίνουν άμεσα εκλογές.

Η ανακοίνωση του Κινήματος Αλλαγής επί λέξει, αναφέρει: «Παρακολουθήσαμε απόψε έναν αδύναμο πρωθυπουργό σε αποδρομή, ικέτη του ακροδεξιού εταίρου του. Παίζουν τα ρέστα τους σε ένα αδυσώπητο παιχνίδι εξουσίας. Δυστυχώς με διακύβευμα την πολιτική ομαλότητα, μείζονα εθνικά θέματα και την πορεία της χώρας. Εκλογές τώρα!»