Τρεις κι ο... Καμμένος στην σημερινή ΚΟ των ΑΝΕΛ

Να καταμετρήσει όσους παραμένουν πιστοί στο πρόσωπό του, επιχειρεί ο Πάνος Καμμένος με αφορμή την συνεδρίαση της ΚΟ των ΑΝΕΛ, όπου οι απουσίες θα είναι ηχηρές, για διάφορους λόγους.

Απούσα θα είναι η υπουργός Τουρισμού, Έλενα Κουντουρά, ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Βασίλειος Κόκκαλης, η Μαρίνα Χρυσοβελώνη και ο Τέρενς Κουίκ που είναι εκτός κόμματος εδώ και καιρό.

Η κυρία Κουντουρά θα βρίσκεται στο Τορόντο, ο Βασίλειος Κόκκαλης, θα απουσιάζει από τη σημερινή συνεδρίαση, έχει ταχθεί κατά της συμφωνίας για τη Βόρεια Μακεδονία, ωστόσο δεν συμφωνεί με την αποχώρηση από την κυβέρνηση ενώ η κυρία Χρυσοβελώνη θα είναι στην Πάτρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων θα προσπαθήσει να ξεχωρίσει όσους είναι έτοιμοι να τον εγκαταλείψουν και παράλληλα να αναγκάσει όσους επιμελώς αποφεύγουν τις δημόσιες τοποθετήσεις να ανοίξουν τα χαρτιά τους αναφορικά με την Συμφωνία των Πρεσπών.

Ερωτηματικό παραμένει αν θα προχωρήσει στην διαγραφή στελεχών που δεν συμφωνούν με την θέση του κόμματος σχετικά με το Σκοπιανό.

Ο Πάνος Καμμένος ευρισκόμενος σε δύσκολη θέση θα θελήσει να δώσει προεκλογικό τόνο στη σημερινή συνεδρίαση καθώς θα παρουσιαστεί το νέο σήμα του κόμματος, καθώς και τηλεοπτικό σποτ.