Υπόθεση Novartis: Θα μιλήσει και δεύτερος προστατευόμενος μάρτυρας;

Τινάζεται στον αέρα η δικαστική διερεύνηση της υπόθεσης Novartis και κυρίως το σκέλος των κατηγοριών σε βάρος 10 πολιτικών προσώπων

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του in.gr που υπογράφει ο Βασίλης Σ. Κανέλλης μετά τον Νίκο Μανιαδάκη, προστατευόμενο μάρτυρα με το ψευδώνυμο «Γιάννης Αναστασίου», που βγήκε και μίλησε για πιέσεις που δέχεται, και δεύτερος μάρτυρας θα προβεί σύντομα σε καταγγελίες.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι εντός των επόμενων ημερών ένας εκ των «Μάξιμου Σαράφη» και «Αικατερίνης Κελέση» θα βγει και θα μιλήσει για πιέσεις που δεχόταν και ο ίδιος για να στοχοποιήσει συγκεκριμένα πολιτικά πρόσωπα.

Θα πει δηλαδή αυτά που είπε πρόσφατα και ο Νίκος Μανιαδάκης, ότι δηλαδή εισαγγελείς τον πίεζαν για να «δώσει» πολιτικούς, να μιλήσει για δωροδοκίες.

Αν επιβεβαιωθεί αυτή η πληροφορία τότε δύο στους τρεις προστατευόμενους μάρτυρες θα έχουν οδηγήσει στην κατάρρευση ολόκληρης της υπόθεσης που οδήγησε σε δικαστική έρευνα τα 10 πολιτικά πρόσωπα.

Μεταξύ των οποίων δύο πρώην πρωθυπουργοί, οι κ. Σαμαράς και Πικραμμένος, ο νυν κεντρικός τραπεζίτης, Γ. Στουρνάρας, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Αδ. Γεωργιάδης, ο νυν επίτροπος Δ. Αβραμόπουλος.