Κόντρα Βούτση-ΝΔ νο 2: Ας μου κάνουν μομφή-Μην ξύνεσαι στην γκλίτσα του τσοπάνη...

«Το Σύνταγμα προβλέπει διαδικασίες κατά του Προέδρου της Βουλής εάν κάποια κοινοβουλευτική δύναμη έχει ενστάσεις». Το «γάντι» στην ΝΔ επέστρεψε ο Πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης μετά την κόντρα του το βράδυ της Τρίτης με τον Κυριάκο Μητσοτάκη στη Βουλή κατά τη συζήτηση για τον προϋπολογισμό

«Δεν θέλω να οξύνω την θεσμική αντιπαράθεση. Αν υπάρχει διάθεση από οποιαδήποτε πλευρά για τις συνταγματικές διαδικασίες κατά του Προέδρου μπορούν να το κάνουν. Όλα τα άλλα επιβαρύνουν το κλίμα και δεν βοηθούν στην επίλυση των θεμάτων» είπε ο κ. Βούτσης

Ο ίδιος σχολίασε για τις εναντίον του διαρροές από την ΝΔ λέγοντας πως «δεν είναι κατανοητή η διαδικασία των διαρροών. Δεν απαντώ σεβόμενος τον θεσμικό μου ρόλο» ωστόσο πρέπει να σημειωθεί πως κατά την χθεσινή επεισοδιακή συνεδρίαση υπήρξαν διαρροές και από συνεργάτες του Προέδρου της Βουλής.

ΝΔ: Ας μην ξύνεται…

Μετά τις νέες δηλώσεις του προέδρου της Βουλής πηγές της Πειραώς, σύμφωνα με το protothema.gr σχολίαζαν δηκτικά «ας μην ξύνεται στη γκλίτσα του τσοπάνη».

«Ο κ. Βούτσης έλαβε χθες ένα σαφές μήνυμα από την αξιωματική αντιπολίτευση. Οι πράξεις του θα δείξουν αν το κατάλαβε» πρόσθεταν οι ίδιες πηγές.

Το επεισόδιο  που είχαν  χθες Βούτσης-Μητσοτάκης στη Βουλή: