Ο πρώην τσάρος της ελληνικής οικονομίας πέταξε τα μικρόφωνα, λόγω... ΚΚΕ - Η επεισοδιακή συνέντευξη Βαρουφάκη που άφησε άφωνους τους δημοσιογράφους

O Γιάνης Βαρουφάκης μας έχει συνηθίσει στις εκπλήξεις. Η συνέντευξη ωστόσο που έδωσε, ή καλύτερα δεν έδωσε, στον τηλεοπτικό σταθμό Super B της Πάτρας ήταν άκρως επεισοδιακή, δημιουργώντας και στους ίδιους ερωτηματικά για την αποχώρησή του από τη σύνδεση μέσω Skype.

O πρώην υπουργός Οικονομικών και επικεφαλής του «ΜΕΡΑ 25», “πέταξε” τα μικρόφωνα κατά τη διάρκεια της εκπομπής αφήνοντας με το στόμα ανοιχτό τους συντελεστές, που διερωτούνταν μεταξύ τους τί συνέβη με τον κ. Βαρουφάκη.

“Δεν κατάλαβα τι έγινε” δήλωσε ο παρουσιαστής της εκπομπής.

Λίγο πριν την αποχώρησή του, ο παρουσιαστής αναφέρθηκε στο ΚΚΕ. Στη συνέχεια ο Γ. Βαρουφάκης επικαλέστηκε προβλήματα στη σύνδεση, ενώ αμέσως μετά δήλωσε ότι αποχωρεί λόγω διακοπής του από τον δημοσιογράφο.

Ο πρ. τσάρος της ελληνικής οικονομίας, αποφάσισε να «διακόψει» τη σύνδεση, σύμφωνα με τα λεγόμενά του, επειδή τον διέκοψαν, όπως δήλωσε.

Πετώντας τα μικρόφωνα και τα ακουστικά, έφυγε από το πλάνο, αφήνοντας σύξυλους και κυριολεκτικά «στον αέρα» τους δημοσιογράφους και παρουσιαστές.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα και βγάλτε τα συμπεράσματά σας.