«Κυριάκο μου δαγκωτό». Βόλτα Μητσοτάκη στη Νέα Σμύρνη

«Πιο ωραίος είστε από κοντά», είπε στον Κυριάκο Μητσοτάκη κάτοικος της Νέας Σμύρνης, που «έπεσε» πάνω στον αρχηγό της ΝΔ σε μία ακόμη βόλτα του στις γειτονιές της Αθήνας.

Η «υποδοχή» του κόσμου ήταν θερμή για τον κ. Μητσοτάκη, ο οποίος δεν έχει ξεχάσει την…περιπέτεια με το «καμάκι» που του έγινε στην Κυψέλη, όταν μια κυρία με παιδικό καρότσι του φώναξε: «Μα τι γκόμενος είσαι»

Γιαυτό και όταν αντίκρισε κατά την «γύρα» του στη Νέα Σμύρνη άλλη μια γυναίκα με καρότσι αστειεύτηκε:«Μια φορά που είδα μια κυρία με ένα καρότσι, άρχισε να μου λέει άλλα. Μη μου τα πείτε κι εσείς παρακαλώ πολύ»

Τα σχόλια των κατοίκων

«Σε εσένα ποντάρουμε τώρα», είπε στον Κυριάκο Μητσοτάκη ένας κύριος, με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης να του απαντά «και καλά θα κάνεις».

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης άκουσε με χαρά μια καταστηματάρχη να του λέει πως «είστε ο αγαπημένος του γιου μου», ενώ ζήτησε από μια κυρία, που του ευχήθηκε να γίνει πρωθυπουργός, «να εύχεσαι να γίνω καλός πρωθυπουργός».

Μια γυναίκα ενθουσιασμένη του επαναλάμβανε «Κυριάκο μου δαγκωτό».

Ανεβάζοντας video, ο Κυριάκος Μητσοτάκης σχολίασε πως «τελικά οι βόλτες στις γειτονιές γίνονται η αγαπημένη μου συνήθεια».