"Πουλή σκάσε..." - "Πολάκη ξύδι" - Σάλος για τη νέα ανάρτηση του αναπληρωτή υπουργού

Για  σήμερα, έχει οριστεί η ψηφοφορία στη Βουλή επί των πορισμάτων για την Υγεία και τα θέματα της διοίκησης και της διαχείρισης του ΚΕΕΛΠΝΟ. Αύριο θα παραδοθεί το τελικό υλικό στον πρόεδρο της Βουλής. Αυτό και μόνο το γεγονός είναι αρκετό για ένα ακόμη σόου Πολάκη.

Ετσι δεν ξένισε η χθεσινή επίθεση, που έγινε μέσω του λογαριασμού του στο facebook εναντίον του προέδρου των εργαζομένων του ΚΕΕΛΠΝΟ, Σταμάτη Πουλή. Μια επίθεση που βρίθει προσβλητικών εκφράσεων, ύβρεων και απειλών.

Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας ο οποίος φρόντιζε επι τουλάχιστον 18 μήνες που διήρκεσε η εξεταστική επιτροπή (και) για το ΚΕΕΛΠΝΟ να κρατά ψηλά το θέμα με αναρτήσεις του στα social media στις οποίες επιτίθετο κατά του προέδρου των εργαζομένων. Παράλληλα, είχε ζητήσει να ελεγχθεί και πειθαρχικά όπως και έγινε.

Η επίμαχη ανάρτηση του Παύλου Πολάκη

Η απάντηση του Σταμάτη Πουλή:

Ο κ. Πολάκης ουσιαστικα έχει εκδώσει…ετυμηγορία για τον κ. Πουλη, πριν κάν ξεκινήσει η εξεταστική επιτροπή. Τον έχει ήδη… δικάσει και καταδικάσει ότι ζημίωσε το Κέντρο, μέσω της θέσης του ως υπευθύνου για δομή οροθετικών, με διαγωνισμό για τη σίτιση των φιλοξενούμενων της δομής. Έχει χρησιμοποιήσει χαρακτηριστικα πολλές φορές αναφορές για φακές που κόστιζαν όσο το κρέας και ανάλογα παραδείγματα για να δείξει τον κατ´ αυτόν μέγεθος της σπατάλης του δημοσίου χρήματος. Επισης, αναφερόταν συχνα και απαξιωτικά για τον προμηθευτή της δομής ως “ο μπατζανάκης του Πουλη”.

Ο κ. Πουλής ως υπεύθυνος της δομής από την πλευρά του και ως μάρτυρας στην εξεταςτικη επιτροπή υποστήριζε εξαρχής ότι η σύμβαση της σίτισης είχε προκύψει από διαγωνισμό και ότι με τον προμηθευτή φαγητού της δομής, μειοδότη του διαγωνισμού απέκτησαν τη συγκεκριμένη σχέση έπειτα από χρονια συνεργασίας.

Μάλιστα, για το θέμα αυτό ο κ. Πουλής μήνυσε τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας για συκοφαντική δυσφήμηση. Το μονομελές Πρωτοδικείο Αθήνας πριν απο λίγους μήνες καταδίκασε τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας για το αδίκημα της συκοφαντικής δυσφήμησης σε χρηματική ποινή 8.000 ευρώ. Αμέσως μετά την απόφαση του δικαστηρίου, το ΔΣ του ΚΕΕΛΠΝΟ που είχε κληθεί να εξετάσει και πειθαρχικώς το θέμα, εξάντλησε καθε αυστηρότητα αποφασίζοντας την καταγγελία της σύμβασης του κ. Πουλη, μια απόφαση που είχε χαρακτηριστεί εκδικητική από τους εργαζόμενους του ΚΕΕΛΠΝΟ.

Οργή στο Twitter

Οι προσβλητικοί χαρακτηρισμοί και το ύψος του Παύλου Πολάκη προκάλεσαν οργή στους χρήστες του Twitter οι οποίοι αναρωτιούνται αν «αυτόν τον έχουν για να βρίζει μόνο;», τον κατηγορούν ότι ρίχνει λάσπη στον ανεμιστήρα, υπενθυμίζουν την υπόθεση με τα διπλά βιβλία και επισημαίνουν ότι «είναι το μεγάφωνο των σκέψεων του Ηγέτη».