Συνασπισμός-δεξιότερα της ΝΔ- Δημήτρη Καμμένου, Καρατζαφέρη, Βελόπουλου,Κρανιδιώτη

Δεξιότερα της Νέας Δημοκρατίας, θα κινείται ο νέος πολιτικός φορέας «Δύναμη Ελληνισμού», σύμφωνα με τον ανεξάρτητο βουλευτή Δημήτρη Καμμένο,που ανακοίνωσε την κομματική συμμαχία του με τον Γιώργο Καρατζαφέρη, τον Κυριάκο Βελόπουλο και τον Φαήλο Κρανιδιώτη.  «Ο Καρατζαφέρης, ο Βελόπουλος, ο Κρανιδιώτης και η αφεντιά μου» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Καμμένος αναφερόμενος στη συνεργασία, εκτιμώντας παράλληλα ότι υπάρχει «κενό στα δεξιά και συνασπισμός στο κέντρο».

Σύμφωνα με τον κ. Καμμένο, το ποσοστό της συνεργασίας, «χωρίς το ποσοστό της Χρυσής Αυγής είναι περίπου στο 12%».

Μιλώντας, για τη θέση του επικεφαλής του κόμματος, ο Δημήτρης Καμμένος ξεκαθάρισε πως «αν η δημοσκόπηση δίνει Φαήλο ή Βελόπουλο, θα κάνουμε όλοι πίσω».

Τέλος,είπε πως «η χώρα χρειάζεται ηγέτη» ενώ έσπευσε να δηλώσει: «δεν είμαστε φασίστες, ούτε πατριδοκάπηλοι»

Ενόχληση ΑΝΕΛ

Υπενθυμίζεται πως από την πρώτη στιγμή που ανακοινώθηκε ο νέος κομματικός φορέας, έντονη ήταν η ενόχληση και η αμηχανία στο κόμμα του Πάνου Καμμένου.

«Η αυλαία σηκώθηκε, οι μαριονέτες αποκαλύπτονται» σχολίαζε ο εκπρόσωπος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Θεόδωρος Τοσουνίδης, σχετικά με την ίδρυση νέου κόμματος που ανακοίνωσαν οι Τάκης Μπαλτάκος και Δημήτρης Καμμένος. «Ο συνομιλητής της Χρυσής Αυγής, χέρι – χέρι με τον αποστάτη, ετοιμάζονται για την παράστασή τους. Όλοι ξέρουμε ποιος κρατάει τα νήματα» προσθέτει.

«Η Ελλάδα δεν έχει ανάγκη από τους Δούρειους Ίππους του Κυριάκου Μητσοτάκη. Το τέλος τους γνωστό, πολιτικός αφανισμός και ηθικός ξεπεσμός» κατέληγε στη δήλωσή του ο κ. Τοσουνίδης.