Καυγάς επιπέδου «γειτονιάς» μεταξύ Κωνσταντοπούλου-Πολάκη

Σε μια ακατάσχετη ανταλλαγή ύβρεων έχουν επιδοθεί, από το πρωί η Ζωή Κωνσταντοπούλου και ο Παύλος Πολάκης. Την κόντρα πυροδότησαν οι δηλώσεις της πρώην προέδρου της Βουλής στον ΣΚΑΙ,όπου χαρακτήριζε τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας «αγράμματο υποκείμενο» και «κανίς του Τσίπρα».

Η κυρία Κωνσταντοπούλου είπε συγκεκριμένα για τον αναπληρωτή Υγείας ότι πρόκειται για: «αγράμματο υποκείμενο, που παραμένει στην κυβέρνηση παρά τα όσα έχει δηλώσει για τους νεκρούς στο Μάτι και τα όσα είπε περί παρέμβασης της κυβέρνησης στη Δικαιοσύνη».

Σύμφωνα μάλιστα με την πρώην Πρόεδρο της Βουλής, ο κ. Πολάκης πήρε υπουργικό θώκο επειδή στήριξε τον κ. Τσίπρα.

«Όταν ο Τσίπρας το 2015 έφερε την προδοσία, ο Πολάκης απαίτησε να μιλήσει στην συνεδρίαση του ΣΥΡΙΖΑ εκτός σειράς και υπερασπίστηκε τον πρωθυπουργό. Ο Τσίπρας για την κάλυψη της προδοσίας τον διόρισε υπουργό», δήλωσε χαρακτηριστικά.

…και το «κανίς του Τραμπ»

Η κυρία Κωνσταντοπούλου, στην ίδια συνέντευξη, επιτέθηκε και κατά του Αλέξη Τσίπρα, αποκαλώντας τον «κανίς του Τραμπ»

Απαντώντας ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας,έγραψε στο facebook: «Ο,τι και να πεις Μαρία Αντουανέττα του «δικαστικού δρόμου προς το σοσιαλισμό» δεν θα ασχοληθώ μαζί σου….σου φτάνει η προβολή απο το σκάι-ξεφτίλες….ειναι υπεραρκετή αυτοδιαπόμπευση …συνέχισε…».

Και φυσικά η Ζωή ανταπάντησε: «Το κανίς του Τσίπρα ασχολήθηκε χωρίς να ασχοληθεί… Να ξέρετε ότι τα Δικαστήρια στέλνουν και φυλακή. Όχι για την ανορθογραφία. Για τους θανάτους, τις μίζες, την προδοσία, το ξεπούλημα της χώρας. Υπάρχουν πάντα και τα ελικόπτερα. Ζητώ συγγνώμη από τα έξυπνα τετράποδα» υπογραμμίζει χαρακτηριστικά η κυρία Κωνσταντοπούλου.

Δείτε την επίμαχη συνέντευξη της Ζωής Κωνσταντοπούλου