«Καμμένε παραιτήσου» φώναξαν στη Θεσσαλονίκη - «Όταν έρθει η ώρα» η απάντηση του υπουργού

Πολίτες, μετά το τέλος της στρατιωτικής παρέλασης στη Θεσσαλονίκη, αποδοκίμασαν τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Πάνο Καμμένο, αμέσως μόλις ολοκλήρωσε τις δηλώσεις του.

«Καμμένε παραιτήσου, να σωθεί η Μακεδονία! Παραιτήσου να σωθεί η Μακεδονία!», ακούστηκε να του φωνάζει πολίτης από το συγκεντρωμένο πλήθος, με τον υπουργό να του απαντάει «όταν έρθει η ώρα».

Το μήνυμα του Πάνου Καμμένου, ακολουθεί:

“Σήμερα, από την πρωτεύουσα της Μακεδονίας, οι ένοπλες δυνάμεις, οι ο ελληνικός λαός, ο κλήρος, η πολιτική και πολιτειακή ηγεσία του τόπου, στέλνει ένα μήνυμα εθνικής ενότητας αλλά και αποφασιστικότητος, σε οποιονδήποτε τολμήσει να αμφισβητήσει την εδαφική κυριαρχία ή την εδαφική ακεραιότητα της χώρας. Είμαστε όλοι έτοιμοι να πούμε ένα μεγάλο «ΟΧΙ». Επιθυμούμε την ειρηνική συνύπαρξη και γι΄αυτήν εργαζόμαστε. Αλλά θα πρέπει να ξέρουν πολλοί καλά, ότι όποιος τολμήσει να αμφισβητήσει την εθνική κυριαρχία της πατρίδος μας, θα μας βρει απέναντί του ενωμένους, θα μας βρει όλους μαζί. Και να ξέρει ότι θα πληρώσει πολύ ακριβά μια τέτοια κίνηση. Ο ελληνικός λαός είναι περήφανος για τις ένοπλές του δυνάμεις. Και οι ένοπλες δυνάμεις του τόπου είναι περήφανες για τον ελληνικό λαό. Βγαίνουμε από μια μεγάλη οικονομική κρίση. Και ως προϊστάμενος των ελληνικών ενόπλων δυνάμεων, θέλω να ευχαριστήσω όλα τα στελέχη, τους αξιωματικούς, του υπαξιωματικούς, τους στρατιώτες, το πολιτικό προσωπικό και τους εθνοφύλακες, για την μεγάλη επιμονή, υπομονή που επέδειξαν, για το ότι δεν κατέβασαν την σημαία της πατρίδος, για το υψηλό ηθικό και την αποφασιστικότητά τους. Είμαστε περήφανοι όλοι οι Έλληνες για εσάς.”