Τα ...πολιτικά επιχειρήματα Καμμένου: «Ξύδι» για τους «φουκαράδες» που ασκούν κριτική

«Μου είχε ζητήσει στρατιωτικά ρουσφέτια και του «είπα,φύγε αγόρι μου…». ‘Ετσι αιτολόγησε την οξεία κριτική που δέχτηκε ο Πάνος Καμμένος, ειδικά από τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ  Σάκη Παπαδόπουλο, στην ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ.

«Έβαλαν αυτόν τον φουκαρά από τα Τρίκαλα, τον Παπαδόπουλο να με χτυπήσει ο οποίος είχε φέρει κάτι ρουσφέτια στρατιωτικά και του είπα αγόρι μου φύγε δεν κάνουμε πλέον ρουσφέτια. Έλεγαν στον φουκαρά ότι ο Καμμένος ανοίγει νέες βάσεις», είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στην ΕΡΤ.

Η κόντρα με την ΕΦΣΥΝ

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στη διαμάχη που έχει με την εφημερίδα ΕΦΣΥΝ, μετά το δημοσίευμα για τα περί τηλεφωνικής επικοινωνίας με τον πρωθυπουργό. «Μπορεί να ήταν και η πρώτη φορά που δεν μιλήσαμε με τον κ. Τσίπρα από την Αμερική και είδα να γράφονται και πρωτοσέλιδα. Δεν μας πήρε ένα τηλέφωνο να μας ρωτήσει, έγραψε ηλιθιότητες»

Εξάλλου,με μία ανάρτηση στο Twitter ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, απαντά στα σενάρια που τον εμφανίζουν στο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ.

«Σήμερα πέραν των φανταστικών διαλόγων από συνομιλία που δεν έγινε από τις ΗΠΑ, τις Βάσεις που ήδη υπήρχαν, ξεπερνώντας τα όρια του κατευθυνόμενου δημοσιογραφικού αυνανισμού με εμφανίζουν στο επικράτειας του ΣΥΡΙΖΑ. Ξύδι και οι ΑΝΕΛ θα μπούμε ισχυρότεροι και ο Αλέξης θα νικήσει» έγραψε ο Πάνος Καμμένος.