Προφυλακίσεις, η συνταγή Πολάκη-Καμμένου, για να ξαναβγεί ο ΣΥΡΙΖΑ

Σε κοινή γραμμή Πάνος Καμμένος και Παύλος Πολάκης προαναγγέλουν προφυλακίσεις  προκαλώντας θύελλα αντιδράσεων. «Θα κερδίσουμε τις εκλογές αν βάλουμε κάποιους φυλακή». «συμβούλεψε» πρώτος ο Πολάκης στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ , ζητώντας παράλληλα να μην δίνεται αναβολή σε προανάκριση για υποθέσεις δημοσίου συμφέροντος.

Λίγες ώρες αργότερα τη… γραμμή του κ. Πολάκη ακολούθησε ο Πάνος Καμμένος ο οποιός συνομιλώντας με χρήστη του Twitter που του έγραψε «αντί να δυσκολεύετε την αντιπολιτευση και να τους στέλνετε στα δικαστήρια για τα σκάνδαλα δυσκολεύετε την κυβέρνηση σας. Εγώ αυτό βλέπω», απάντησε: «Θα πάνε όλοι μέσα αλλά να αναρωτιέσαι και για κάποιους δικούς μας που μου επιτίθενται χωρίς λόγο. Έχω αποδείξει ότι αντέχω πιέσεις αλλά τα φίλια πυρά με πληγώνουν πιο πολύ. Μην ανησυχείς έρχεται η Νέμεσις …».

 

Αντί να δυσκολεύετε την αντιπολιτευση και να τους στέλνετε στα δικαστήρια για τα σκάνδαλα δυσκολεύετε την κυβέρνηση σας. Εγώ αυτό βλέπω.

Panos Kammenos@PanosKammenos

Θα πάνε όλοι μέσα αλλά να αναρωτιέσαι και για κάποιους δικούς μας που μου επιτίθενται χωρίς λόγο. Έχω αποδείξει ότι αντέχω πιέσεις αλλά τα φίλια πυρά με πληγώνουν πιο πολύ . Μην ανησυχείς έρχεται η Νέμεσις …

Οι αναφορές των δύο υπουργών προκάλεσαν την αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας πηγές της οποίας σχολίασαν: «Το ακούσαμε και αυτό σήμερα. Υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ να προαναγγέλλει φυλακίσεις για να μην συντριβεί ο ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές. Κατά τα λοιπά ο κ. Τσίπρας ψάχνει τον Ορμπαν στην ΝΔ, ενώ ανέχεται σε ρόλο εισαγγελέα τον Παύλο Πολάκη»

Στο ίδιο μήκος κύματος και το Κίνημα Αλλαγής που έκανε λόγο για πανικό της κυβέρνησης και απόπειρα κατασκευής ενόχων. «Πανικόβλητοι μπροστά στην επερχόμενη καταδίκη τους από τον ελληνικό λαό, οι κολλητοί Υπουργοί του κ. Τσίπρα φθάνουν στο κατάντημα να κατασκευάζουν ενόχους και να κατηγορούν την δικαιοσύνη γιατί δεν τους κάνει τα χατίρια. Τζάμπα παιδεύονται, τίποτα δεν τους σώζει» ανέφερε χαρακτηριστικά το γραφείο τύπου του ΚΙΝΑΛ.

Στα όσα είπαν οι κ.κ. Πολάκης και Καμμένος αντέδρασε και ο ανεξάρτητος ευρωβουλευτής Κώστας Χρυσόγονoς ο οποίος έγραψε στο Twitter «στο «σύγχρονο ευρωπαϊκό κράτος δικαίου» που εξήγγειλε χθες ο @atsipras οι υπουργοί παίρνουν «πραγματική εξουσία» δίνοντας οδηγίες στους δικαστές για τη φυλάκιση των πολιτικών τους αντιπάλων και μάλιστα χωρίς καθυστέρηση. Δοξάστε τους».

Κώστας Χρυσόγονος@Chrysogonos_K

«Εμπρηστής» Πολάκης: Θα κερδίσουμε τις εκλογές αν βάλουμε κάποιους φυλακή

Λάβρος από το βήμα της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ εμφανίστηκε ο Παύλος Πολάκης, λέγοντας ευθέως ότι «θα κερδίσουμε τις εκλογές… αν βάλουμε και κανέναν φυλακή»!

«Γελάει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος» σχολίασε από την πλευρά του ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης.

Άδωνις Γεωργιάδης

Πολάκης: Θα κερδίσουμε τις εκλογές αν βάλουμε κάποιους φυλακή

Σχετικά με τη συνταγματική αναθεώρηση ο κ. Πολάκης υποστήριξε ότι πρέπει να συμπεριληφθεί η κατάργηση του προληπτικού ελέγχου στη Δικαιοσύνη Την πεποίθησή του ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα κερδίσει τις επόμενες…t