Μήτσοτάκης: Οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ αποχωρούν, αλλά δεν υποχωρούν - Μη νομίζετε ότι θα είναι μια μάχη εύκολη

«Εμείς θέλουμε δίπλα μας -δεν θα κουραστώ να το λέω- κάθε πολίτη, χωρίς να μας νοιάζει η κομματική του προέλευση. Αλλά και πρέπει να πείσουμε τους προδομένους ψηφοφόρους ότι είμαστε εδώ και ότι έχουμε τη δυνατότητα να αλλάξουμε την Ελλάδα, όχι με ψέματα, αλλά με αλήθεια, με σχέδιο και με πράξη.» Το πολιτικό στίγμα της μάχης του έδωσε άλλη μία φορά ο Πρόεδρος της ΝΔ  σε ομιλία του από την Πρέβεζα.

«Όλοι μαζί θα πάμε σε ένα καλύτερο μέλλον,είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης Το μέλλον μας χρειάζεται όλους. Δεν έχουμε το περιθώριο να αφήσουμε πίσω κανέναν. Η Ν.Δ σήμερα δεν είναι μόνο μια μεγάλη φιλελεύθερη, λαϊκή, κεντροδεξιά παράταξη. Φιλοδοξούμε να γίνουμε κάτι περισσότερο. Θέλουμε να γίνουμε ένα ευρύ ρεύμα αναγέννησης και προόδου, το οποίο θα είναι ανοιχτό σε όλους. Έτσι θα έρθουμε και πάλι κοντά σε αυτούς που με τα χρόνια απομακρύνθηκαν από κοντά μας», υπογράμμισε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Πάνε ξανά διχάσουν»

Πάντως, τόνισε: « Οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ αποχωρούν, αλλά δεν υποχωρούν. Μην νομίζετε ότι η μάχη θα είναι μια μάχη εύκολη. Θα είναι δύσκολη μάχη. Και θα είναι δύσκολη μάχη γιατί πάνε να μετατρέψουν τα ερείπια που δημιούργησαν σε παγίδες για το αύριο. Πάνε ξανά να διχάσουν, πάνε και πάλι να δώσουν ψεύτικες υποσχέσεις. Πάνε πάλι να κάνουν αυτό που ξέρουν πολύ καλά: Να ρίχνουν λάσπη, όπου βρουν»

«Εμείς, σε όλα αυτά δεν θα πάμε μαζί τους. Γιατί έχουμε τη δύναμη να μην τους ακολουθήσουμε. Το δικό μας και το δικό σας μήνυμα θέλω να είναι ένα μήνυμα θετικό. Να μιλήσουμε στους προδομένους ψηφοφόρους, αυτούς που μπορεί να ψήφισαν τον κ. Τσίπρα. Είμαι σίγουρος ότι κάποιοι τον ψήφισαν και εδώ, επειδή ισχυρίστηκε ότι είναι και συντοπίτης σας. Εμείς όμως θέλουμε δίπλα μας -δεν θα κουραστώ να το λέω- κάθε πολίτη, χωρίς να μας νοιάζει η κομματική του προέλευση.» κατέληξε

 

Προτεινόμενα για εσάς