Αλεξία Μπακογιάννη για μεταγωγή Κουφοντίνα: Ο κ. Τσίπρας είτε εκβιάζεται, είτε συναλλάσσεται

Επίθεση κατά του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε η Αλεξία Μπακογιάννη, με αφορμή τη μεταγωγή του εκτελεστή της “17 Νοέμβρη”, Δημήτρη Κουφοντίνα, στις αγροτικές φυλακές Βόλου.

“Αυτό που γίνεται από τη συγκεκριμένη κυβέρνηση, δεν στέκει λογικά. Ο κ Τσίπρας είτε εκβιάζεται, είτε συναλλάσσεται μαζί τους” δήλωσε στον ΣΚΑΪ η κόρη του Παύλου Μπακογιάννη, θύματος του Κουφοντίνα και συνέχισε “Κάνει όλες τις χάρες στον Κουφοντίνα. Ζητώ να μου φέρει πίσω τον πατέρα μου, μπορεί; Aφού δεν μπορεί να μας αντιμετωπίζει με μεγαλύτερο σεβασμό”.

“Για εμάς όλους, τις οικογένειες των θυμάτων η μεταγωγή έρχεται ως κερασάκι σε μια τούρτα. Η ευρύτερη συμπεριφορά που έχει ο Κουφοντίνας τα τρία τελευταία χρόνια είναι εντυπωσιακή. Ο μεγαλύτερος κατά συρροή δολοφόνος μεταφέρεται σε αγροτικές φυλακές, ενώ μένουν στη φυλακή παιδάκια για λίγα ναρκωτικά. Τον μεγαλύτερο δολοφόνο που δεν έχει μετανιώσει ποτέ για τίποτα τον στέλνουμε σε αγροτικές φυλακές, για να ζει σε σπιτάκια και να έχει ελευθερία. Και είναι τραγικό ότι συμβαίνει τώρα”.

«Εμείς πάρα πολλά χρόνια παλέψαμε για τη δίκαιη αντιμετώπιση των τρομοκρατών. Δεν λειτουργήσαμε ποτέ εκδικητικά, αν και η ψυχούλα μας το ξέρει πόσο θα το θέλαμε».