Άνω-κάτω το Ποτάμι λόγω Ψαριανού: Κατηγορεί την ηγεσία ότι βλέπει προς τον ΣΥΡΙΖΑ

Σε σύγχυση βρίσκονται στο ΠΟΤΑΜΙ μετά από ανάρτηση του Γρηγόρη Ψαριανού που κατηγορεί το κίνημα και την ηγεσία του ότι… βλέπει προς τον ΣΥΡΙΖΑ.

«ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ έχει ένα σοβαρό πρόβλημα στρατηγικής. Ο κόσμος που το εγκατέλειψε, έφυγε προς την κατεύθυνση που κοιτάζει και η συντριπτική πλειοψηφία όσων έχουν απομείνει. Ενώ ο επικεφαλής και ένα μικρό τμήμα της ηγετικής ομάδας κοιτάζουν ή/και κινούνται προς την αντίθετη κατεύθυνση» έγραψε ο Γρηγόρης Ψαριανός στο twitter.

Αρκετά στελέχη του Ποταμιού αντέδρασαν με την ανάρτηση του.

Πρώτος ήταν ο βουλευτής του Ποταμιού Γιώργος Μαυρωτάς, ο οποίος τον παρέπεμψε στο συνέδριο του Οκτωβρίου και έκανε λόγο και για έναν τρίτο δρόμο, χωρίς ετεροπροσδιορισμούς.

Ο κ. Μαυρωτάς είπε ότι, προσωπικά, κοιτάζει προς τον χώρο του προοδευτικού κέντρου.

Στη συνέχεια ήρθε η ανταπάντηση του κ. Ψαριανού, πάλι με tweet. Σε αυτό ο βουλευτής Β’ Αθηνών έκανε λόγο για σχέδιο προσέγγισης του ΣΥΡΙΖΑ και ξεκαθάρισε ότι κάτι τέτοιο δεν τον περιλαμβάνει.

Από την πλευρά του ο κ. Μαυρωτάς του απάντησε ότι δεν υπάρχει τέτοιο σχέδιο: «Δεν βλέπω τέτοιο σχέδιο για το Ποτάμι και το έχουμε πει σε όλους τους τόνους» ανέφερε ο βουλευτής Αττικής για να απαντήσει ο κ.Ψαριανός ότι δεν θα είναι στο συνέδριο του κόμματος.

Τα tweets της σφαγής

Τα στελέχη που επίσης αντέδρασαν ήταν ο Γιώργος Γκαρής και η Ολυμπία Αναστασοπούλου.

Τα σχόλια τους:

Ο Γιώργος Γκαρής έγραψε «Αν έχεις μοναδική σου έγνοια να εξασφαλίσεις την επόμενη βουλευτική σου έδρα δεξιά (ή αριστερά), τότε χάνεις τον ύπνο σου. Και στις 4.45 το ξημέρωμα τουιτάρεις τέρατα για να δικαιολογήσεις τις επιλογές σου. Εκτός αν είναι οι Ερινύες που δε σε αφήνουν να κοιμηθείς, Γρηγόρη».

Η Ολυμπία Αναστασοπούλου ανέφερε «Στο βήμα της ΜΕΣΥΑ μόλις 17 μέρες πριν, επικρότησε την αυτόνομη πορεία για το Ποτάμι. Σήμερα αξημέρωτα παρέχει απλόχερα δεξιά διαπιστευτήρια κι εύλογα σκέφτεται κάποιος τι μεσολάβησε.. Ας είχε τουλάχιστον θάρρος να προτείνει στα στελέχη από όλη την Ελλάδα να γείρουμε όλοι δεξιά».