Δημήτρης και Ζανέτ Τσίπρα: Η συκοφαντία θα αντιμετωπιστεί στα δικαστήρια

Για συκοφαντίες που διοχετεύει η ΝΔ σε ΜΜΕ κάνουν λόγο τα αδέρφια του πρωθυπουργού, Δημήτρης και Ζανέτ Τσίπρα με ανακοίνωση τους σχετικά με δημοσιεύματα για την τεχνική τους εταιρεία και δηλώσεις της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Μάλιστα απευθύνουν προειδοποίηση προς πάσα κατεύθυνση για προσφυγή στη Δικαιοσύνη.

Με δήλωσή τους ο Δημήτριος Τσίπρας και η Ζανέτ Τσίπρα τονίζουν ειδικότερα:

«Επειδή τις τελευταίες ημέρες η ΝΔ διοχετεύει σε ΜΜΕ, που την στηρίζουν, αθλιότητες, λασπολογίες και χυδαιότητες σε βάρος μας προς εξυπηρέτηση προσωπικών και κομματικών συμφερόντων επισημαίνεται ότι η συκοφαντία είναι αστικό και ποινικό αδίκημα, δεν δικαιολογείται από κανένα αντιπολιτευτικό μένος και θα αντιμετωπισθεί στα αρμόδια δικαστήρια, όπου κάθε νομοταγής πολίτης μπορεί να προσφύγει».

Νωρίτερα η Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Ευρωβουλευτής Μαρία Σπυράκη,με δήλωση της είχε επανέλθει στο θέμα υποστηρίζοντας:

«Η τεχνική εταιρία ΔΙΟΔΟΣ της οικογένειας Τσίπρα επιχείρησε να πάρει το 2012 ένα δημόσιο έργο ύψους 1.1 εκ ευρώ με πλαστή ασφαλιστική ενημερότητα. Και γι’ αυτό, το 2015, ο αδελφός του Πρωθυπουργού Δημήτρης Τσίπρας παραπέμφθηκε σε δίκη.

Τον Αύγουστο του 2016 ο νόμος Παρασκευόπουλου άλλαξε νύχτα, προκειμένου να μην εξεταστεί επί της ουσίας η υπόθεση του κ. Δημήτρη Τσίπρα από το δικαστήριο.

Η Νέα Δημοκρατία ζητά απαντήσεις για τα πραγματικά περιστατικά».