Ο ΣΥΡΙΖΑ καλεί τη ΝΔ να καταδικάσει επεισόδιο σε βάρος του βουλευτή Κωνσταντινέα (βίντεο)

Ο βουλευτής Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρος Κωνσταντινέας, δέχτηκε επίθεση στο κανάλι ACTION24 κατά τη διάρκεια του διαλείμματος από συνεργάτη του παρευρισκόμενου στο πάνελ, Χαράλαμπου Βλάδου, συντονιστή του Τομέα Οικονομίας και Ανάπτυξης της Νέας Δημοκρατίας και καθηγητή Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων και Ανάπτυξης του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης.

Το γεγονός κατήγγειλε στον αέρα ο κ. Κωνσταντινέας και αποχώρησε από την εκπομπή, αρνούμενος να συνομιλήσει με τον κ. Χ. Βλάδο.

Σημειώνεται ότι την επίθεση καταδίκασε και ο δημοσιογράφος του σταθμού, Γ. Πολίτης.

Δείτε το βίντεο:

Ο ΣΥΡΙΖΑ καλεί τον κ. Μητσοτάκη να αποδοκιμάσει τις αθλιότητες των «άριστων»

Η ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ για την επίθεση που δέχτηκε ο Πέτρος Κωνσταντινέας:

Η άθλια επίθεση που δέχτηκε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρος Κωνσταντινέας, από “συνεργάτη”-μπράβο του συντονιστή του Τομέα Οικονομίας και Ανάπτυξης της Νέας Δημοκρατίας, Χάρη Βλάδου, κατά τη διάρκεια της τηλεοπτικής εκπομπής Χ2 στον σταθμό Action 24, αποτελεί ένα άκρως επικίνδυνο κρούσμα.

Ενώ είχε διακοπεί η εκπομπή προκειμένου να προβληθούν διαφημιστικά μηνύματα, ο “συνεργάτης” του Χ. Βλάδου εισέβαλλε στο τηλεοπτικό στούντιο και προπηλάκισε τον Π. Κωνσταντινέα εκτοξεύοντας απειλές εναντίον του. Η αθλιότητα αυτή ανάγκασε τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να αποχωρήσει από το στούντιο, αφού πρώτα κατήγγειλε το περιστατικό με την επανέναρξη της εκπομπής.

Περιστατικά τέτοιου είδους δεν έχουν καμία θέση στην πολιτική αντιπαράθεση. Ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, είναι υποχρεωμένος να αποδοκιμάσει κατηγορηματικά τις αθλιότητες των “άριστων” που έχει περιμαζέψει στο κόμμα του.