Η Ζέφη Δημαδάμα αναλαμβάνει αναπληρώτρια Γραμματέας του Τομέα Ευρωπαϊκών Υποθέσεων στο Κίνημα Αλλαγής

Η Ζέφη Δημαδάμα, Αντιπρόεδρος Γυναικών στο Ευρωπαϊκό Σοσιαλιστικό Κόμμα και μοναδική Ελληνίδα που μετέχει στο ΕΣΚ, αναλαμβάνει αναπληρώτρια Γραμματέας του Τομέα Ευρωπαϊκών Υποθέσεων στο Κίνημα Αλλαγής.

Το πλούσιο βιογραφικό της περιλαμβάνει διδακτορικό τίτλο στα οικονομικά του περιβάλλοντος ενώ έχει συμμετάσχει σε έρευνες και εκδόσεις για την κλιματική αλλαγή και την προστασία του περιβάλλοντος, ζητήματα που αποτελούν προτεραιότητα για την ευρωπαϊκή ατζέντα της χώρας μας και ένα σημαντικό πεδίο συνεργασίας, όπως η ίδια έχει επισημάνει, για τις δυνάμεις της σοσιαλδημοκρατίας.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της Ζέφης Δημαδάμα για την ανάληψη των νέων καθηκόντων της στο Κίνημα Αλλαγής:

 

“Τα ιδιαίτερα ενδιαφέροντα και κρίσιμα ευρωπαϊκά ζητήματα αναλαμβάνω θεσμικά ως αν. Γραμματέας του Τομέα Ευρωπαϊκών Υποθέσεων του Κινήματος Αλλαγής, στο πλαίσιο των οργανωτικών επιλογών στις οποίες προχώρησε η Φώφη Γεννηματά και το Πολιτικό Συμβούλιο αρχηγών. 

Στόχος είναι μια  Ευρώπη για τους πολίτες, μια Ευρώπη των ανθρώπων, της δημοκρατίας και της δικαιοσύνης.  Σε συνδυασμό με την θεσμική μου θέση ως Αντιπρόεδρος Γυναικών του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος θεωρώ ότι δύναμαι να συνδράμω ακόμη πιο δυναμικά σε ειδικές θεματικές αλλά και στην προάσπιση της ισόρροπης συμμετοχής των φύλων σε τοπικό, εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο.”