Νίκος Ανδρουλάκης στο Θέμα 104,6: Ψήφισμα-καταπέλτης από το Ευρωκοινοβούλιο για τους Έλληνες στρατιωτικούς

Την Τετάρτη θα συζητηθεί στην ολομέλεια του Ευρωπαϊκού κοινοβουλίου το ψήφισμα για τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς που παραμένουν κρατούμενοι στις φυλακές της Αδριανούπολης. Το ψήφισμα του Ευρωκοινοβουλίου αναφέρεται σε καταχρηστική κράτηση των Ελλήνων στρατιωτών και ζητά από την Τουρκία να απελευθερωθούν όπως αποκάλυψε στο ΘΕΜΑ 104,6 ο Ευρωβουλευτής Νίκος Ανδρουλάκης στη σημερινή εκπομπή “ΑΘΗΝΑ ΕΥΡΩΠΗ ΣΕ 15′” που υποστηρίζεται από το Europe Direct του Δήμου Αθηναίων. Στόχος είναι να ασκηθεί πίεση στον Ερντογάν και να επιστρέψουν οι δύο στρατιωτικοί στην πατρίδα μας, τόνισε ο Ευρωβουλευτής της ΕΛΙΑΣ και κορυφαίο στέλεχος του Κινήματος Αλλαγής.

Ερωτηθείς για τη στάση του Κινήματος Αλλαγής στο Σκοπιανό μετά την ανάληψη του τομέα εξωτερικών θεμάτων από τον Γιώργο Παπανδρέου ο οποίος τάσσεται υπέρ μιας λύσης στο ζήτημα, ο κύριος Ανδρουλάκης ανέφερε ότι εμείς δεν παίζουμε με τα Εθνικά θέματα και κοινή στρατηγική θέση μας είναι αυτή που αναγράφεται στην ιστοσελίδα του ΥΠΕΞ.
Στο ίδιο θέμα τόνισε ότι ο κύριος Καμμένος είναι το alter ego του κυρίου Τσίπρα και δεν είναι τυχαίο ότι συνεργάστηκαν, χρησιμοποίησε μάλιστα τη φράση . To κορυφαίο στέλεχος του Κινήματος Αλλαγής είπε ότι έχει δημιουργήσει τεράστια προβλήματα η παρουσία του κυρίου Καμμένου στο υπουργείο Άμυνας και αποδοκίμασε την ανάρτηση στο twitter του τραγικού γεγονότος στο Αιγαίο. “Για αυτή την κυβέρνηση και για τον κύριο Καμμένο δεν υπάρχει πάτος”, είπε χαρακτηριστικά.