Απειλές κατά της ζωής του καταγγέλλει ότι δέχεται ο Ανδρέας Νεφελούδης

Απειλές για τη ζωή του καταγγέλλει ότι δέχεται μέσω αναρτήσεων στα social media, ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Εργασίας, Ανδρέας Νεφελούδης.

Όπως ανέφερε μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «στο Κόκκινο», έχει ενημερώσει σχετικά τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

«Απειλές για τη ζωή μου, για ό,τι με περιβάλλει, για τον ευρύτερο πολιτικό χώρο στον οποίο είμαι, απειλές χοντρές, ένας απίστευτος τραμπουκισμός, γιατί; Γιατί έκανα το αυτονόητο» τόνισε ο κ. Νεφελούδης, ενώ αναφέρθηκε ευθέως στον Θεόδωρο Καρυπίδη. «Αυτός που εμφανίζεται ως πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης, είναι αυτός που χρωστάει μισθούς 18-20 μηνών σε 1.500 εργαζόμενους στη βόρεια Ελλάδα (μάλιστα, μία γυναίκα στα Γιαννιτσά αυτοκτόνησε). Έχει γίνει της κολάσεως στη διαδικασία της διαδοχής των μαγαζιών στα Ιωάννινα, με επεισόδια» είπε ο γγ του υπουργείου Εργασίας.

Εξηγώντας τις αιτίες γι’ αυτή την επίθεση στο πρόσωπό του, συνέχισε: «Χρωστάει 40 εκατ. ευρώ στο ασφαλιστικό σύστημα και έχει το θράσος, επειδή ήταν ένας από τους πιστωτές (κάτι που ελέγχεται), να του επιδικαστεί 1,5 εκατ. ευρώ περίπου από τη διαμάχη με τον Μαρινόπουλο. Και μου έκανε εξώδικο να μεσολαβήσω στην Alpha Bank -ακούστε τρέλα- να ανοίξει τον λογαριασμό και να πάρουν οι εργαζόμενοι χρήματα από αυτό το 1,5 εκατ. ευρώ, που το κράτησε η Alpha Bank, γιατί χρωστάει και εκεί δεκάδες εκατομμύρια. Είπα ότι είναι εξαπάτηση, μία ακόμη προσπάθεια εξαπάτησης. Το ερώτημα που έθεσα είναι πού βρίσκει ο κύριος αυτός τα χρήματα. Έχει νέες επιχειρηματικές δραστηριότητες, έχει μία εταιρεία με παλέτες, καλούν τους εργαζόμενους και κάτι υπογράφουν για να διεκδικήσουν χρήματα. Τι κομπίνα ετοιμάζει πάλι, δεν καταλαβαίνω».

Μάλιστα, όπως είπε, με «κάποιο νομικό του εκπρόσωπο -μέλος της διοίκησης δικηγορικού συλλόγου- πήγαν να ρίξουν την απόφαση για την εξυγίανση της Μαρινόπουλος-Σκλαβενίτης», στην οποία χρωστάει 103 εκατ. ευρώ. «Μιλάω με δεδομένα και στοιχεία, ξέρω πολύ καλά ότι έχει γίνει μία συναλλαγή κάτω από το τραπέζι όσον αφορά τη συμφωνία με την παλιά Μαρινόπουλος».