Δημήτρης Καμμένος: "Να πέσουν οι τόνοι απέναντι στον Ερντογάν" (Βίντεο)

«Θα πρέπει να πέσουν οι τόνοι απέναντι στον Ερντογάν», είπε στο Καλημέρα Ελλάδα ο βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Δημήτρης Καμμένος, σχολιάζοντας την ανακοίνωση του Μαξίμου στην οποίαο Ταγίπ Ερντογάν χαρακτηρίστηκε «σουλτάνος».

Όπως τόνισε ο ίδιος, «οι δημόσιες δηλώσεις θα πρέπει να είναι μετρημένες» και ειδικότερα αυτές οι οποίες προέρχονται από το πρωθυπουργικό γραφείο «πρέπει να είναι πιο προσεκτικές».

Κληθείς να σχολιάσει ότι ο Υπουργός Άμυνας, Πάνος Καμμένος, χαρακτήρισε «τρελό» τον Τούρκο Πρόεδρο, απάντησε πως «ο Πάνος είναι ο καθ’ύλιν αρμόδιος για τα παιδιά. Οι στρατιώτες είναι τα παιδιά του».

Σύμφωνα με την εκτίμηση του Δημήτρη Καμμένου, «η Τουρκία μας σέρνει σε εμπλοκή για να γκριζάρει το Αιγαίο, είτε το καταλαβαίνουμε είτε όχι, δεν πρέπει να συρθούμε σε αυτό».

Σχολιάζοντας τις δηλώσεις Τόσκα, αναφορικά με την αιματηρή απόπειρα ληστείας που έγινε χθες στην Κηφισιά, σημείωσε πως «δεν τον κάλυψαν» και τόνισε πως «η πραγματικότητα που ζουν αυτές και όλες οι οικογένειες δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί με φαντασιώσεις και ευχολόγια. Υπάρχει έγκλημα που έχει αλλάξει και είναι βίαιο», κατέληξε.