Ο. Κεφαλογιάννη: Ούτε το Μάρτιο θα είναι έτοιμο το ηλεκτρονικό εισιτήριο στα μουσεία

“Ούτε το Μάρτιο θα είναι έτοιμο τελικά το ηλεκτρονικό εισιτήριο σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους”, σημειώνει η τομεάρχης Πολιτισμού και Αθλητισμού της Νέας Δημοκρατίας, Όλγα Κεφαλογιάννη σχολιάζοντας τις δηλώσεις της υπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού για την εφαρμογή του ηλεκτρονικού εισιτηρίου σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους.

“Για μία ακόμα φορά, η Υπουργός Πολιτισμού κατέφυγε σε γενικόλογες και ασαφείς δηλώσεις για την εφαρμογή του έργου, το οποίο έχει εξαγγελθεί από το καλοκαίρι του 2015. Η εφαρμογή μετατίθεται εκ νέου, σύμφωνα με την κυρία Κονιόρδου, για το Μάιο του τρέχοντος έτους, και μάλιστα πιλοτικά”, αναφέρει η κα Κεφαλογιάννη και προσθέτει:

“Και βέβαια, καμιά εξήγηση δεν έδωσε η Υπουργός για τις αιτίες αυτής της καθυστέρησης, που προκαλεί σημαντικές οικονομικές απώλειες στο Ταμείο Αρχαιολογικών Πόρων & Απαλλοτριώσεων (ΤΑΠΑ). Καμιά επίσημη δέσμευση δεν έλαβε για το χρονοδιάγραμμα και την έκταση εφαρμογής του ηλεκτρονικού εισιτηρίου. Ούτε έδωσε διευκρινίσεις για τον προϋπολογισμό του έργου. Άλλη μια ιστορία αποτυχίας προστίθεται στα έργα και τις ημέρες αυτής της Κυβέρνησης”.