"Αδειάζει" τον Καμμένο ο Κυρίτσης: Δεν είναι όμηροι οι στρατιωτικοί

«Αδειάζει» τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Πάνο Καμμένο, ο οποίος έκανε λόγο περί «ομηρίας» των δύο στρατιωτικών που συνελήφθησαν στον Έβρο ο Γιώργος Κυρίτσης.

Μιλώντας στο ρ/σ των Παραπολιτικών, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι οι δύο στρατιωτικοί είναι προφυλακισμένοι και όχι όμηροι και πως σε αυτή την υπόθεση θα πρέπει να υπάρχουν κυρίως παρασκηνιακές πιέσεις πάρα δημόσιες κραυγές.

«Πιστεύω ότι οι παρασκηνιακές ενέργειες μπορεί να αποδώσουν πολύ περισσότερο παρά να βγαίνουμε και να φωνάζουμε» δήλωσε χαρακτηριστικά.

«Εφόσον οι άνθρωποι είναι προφυλακισμένοι για κάποιο μικρής σημασίας αδίκημα, απ’ ό,τι έχω καταλάβει, περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει» πρόσθεσε, υιοθετώντας την άποψη που εξέφρασε ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών, Γιώργος Κατρούγκαλος.

«Όπως είπε και ο κ. Κατρούγκαλος, η διαδικασία στην οποία βρίσκεται η υπόθεση δεν είναι μια διαδικασία η οποία μας επιτρέπει να μιλάμε για ομηρία. Αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε σε μία φάση προφυλάκισης ενόψει δικής» τόνισε ο κ. Κυρίτσης.

Κάθε πολιτικός έχει ένα συγκεκριμένο τρόπο με τον οποίο εκφράζεται, ο κ. Καμμένος είναι από τους πολιτικούς που σε ζητήματα εθνικά οι εκφράσεις του προς τα έξω και η διατύπωση γνώμης είναι κάπως απερίφραστη. Σε τέτοια θέματα έχει ένα λόγο απερίφραστο» πρόσθεσε.

Προτεινόμενα για εσάς