Δ. Καμμένος: Ο Τσίπρας έπρεπε ήδη να έχει πάρει τον Ερντογάν για τους Έλληνες στρατιωτικούς

Την αντίθεσή του με την τακτική του εφησυχασμού που ακολουθήθηκε από την κυβέρνηση από την Παρασκευή οπότε και έγινε γνωστή η σύλληψη των δύο Ελλήνων στρατιωτικών από Τούρκους στον Έβρο εξέφρασε ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Δημήτρης Καμμένος.

«Η κατάσταση είναι ανησυχητική. Δεν θα είμαι αυτός που θα εφησυχάσει. Διαφωνώ με την τακτική του τεχνιτού εφησυχασμού. Δεν έχουμε να συζητήσουμε τίποτα με τους Τούρκους, οι κινήσεις τους είναι επιθετικές θα μπορούσαμε να θρηνούμε νεκρούς ναύτες μας αλλά και δικούς τους αλλά λίγο μας νοιάζει αυτό. Πρέπει να είμαστε στα κόκκινα, να κοιτάξουμε με μια φωνή να αντισταθούμε στον εχθρό, εγώ βλέπω κλιμάκωση» είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στο ΘΕΜΑ 104,6.

Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ χαρακτήρισε τον Τούρκο πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν «στυγνό διοικητή ισλαμιστικής χώρας» και υποστήριξε ότι υπάρχει «σχέδιο συντονισμένο για αποσταθεροποίηση».

Σύμφωνα με τον ίδιο «έπρεπε να τον είχε πάρει ήδη ο Τσίπρας τηλέφωνο τον Έρντογαν, ας πάρει σήμερα το τηλεφωνο και μετά ας πει ένα ευχαριστώ όταν τους απελευθερώσει».

Ερωτηθείς, τέλος, για τον φάκελο που έχει διαβιβαστεί στη Βουλή σχετικά με την υπόθεση των όπλων στη Σαουδική Αραβία ο βουλευτής των ΑΝΕΛ τάχθηκε υπέρ της συγκρότησης εξεταστικής επιτροπής για τον Πάνο Καμμένο γιατί, όπως είπε, «και ο Πάανος έχει πει ότι θα πάει στην Τουλουπάκη να καταθέσει ως απλός πολίτης».