Μαρέβα Μητσοτάκη: Συστηματική επιχείρηση εξόντωσής μου - Στα υπόγεια του Μαξίμου οι εγκέφαλοι της

Συστηματική επιχείρηση εξόντωσής της καταγγέλλει η Μαρέβα Γκραμπόφσκι – Μητσοτάκη, επισημαίνοντας ότι οι εγκέφαλοι βρίσκονται στα υπόγεια του Μεγάρου Μαξίμου. Η κ. Μητσοτάκη προέβη σε αυτή τη δήλωση στον απόηχο της επίθεσης στην επιχείρηση της στην περιοχή του Ψυρρή, τα ξημερώματα της Δευτέρας, όπου άγνωστοι τοποθέτησαν γκαζάκια προκαλώντας φθορές στο κτίριο.

Η κ. Γκραμπόβσκι σε δήλωση της στο ΑΠΕ τονίζει ότι «από τη μέρα που ο σύζυγος μου, Κυριάκος Μητσοτάκης, εξελέγη στην ηγεσία της ΝΔ βρίσκεται σε εξέλιξη μια συστηματική επιχείρηση εξόντωσής μου σε όλα τα επίπεδα. Θέλουν να πλήξουν τον σύζυγό μου και χτυπούν εμένα» σημειώνοντας ότι «οι εγκέφαλοι αυτής της επιχείρησης βρίσκονται στα υπόγεια του Μεγάρου Μαξίμου.»

«Τα εκτελεστικά τους όργανα, με επικεφαλής τον Κώστα Βαξεβάνη, κατασκευάζουν ιστορίες και εξαπολύουν συκοφαντίες και ψέματα. Δικαιολογούν ακόμη και τρομοκρατικές ενέργειες», αναφέρει ενώ επισημαίνει ότι «όλοι γνωρίζουν τί θέλει να πετύχει αυτό το παρακράτος εναντίον μου, αλλά δεν θα το πετύχει. Ούτε εγώ, ούτε ο σύζυγός μου θα φοβηθούμε. Όσο κι αν κακοποιήσουν την αλήθεια, όση λάσπη κι αν ρίξουν, δεν πρόκειται να με λυγίσουν.»
Η κ. Γκραμπόβσκι καταλήγει λέγοντας «θα συνεχίσω τη δουλειά μου και τη ζωή μου, χωρίς να δειλιάσω απέναντι στην αλητεία και στην τρομοκρατία. Δύναμή μας η αντοχή μας. Είναι δειλοί και θα ηττηθούν.»