Η Περιφερειάρχης Αττικής στα εγκαίνια του ανακαινισμένου Κλειστού Γυμναστηρίου Αλίμου

Τα εγκαίνια του ανακαινισμένου Κλειστού Γυμναστηρίου στον Δήμο Αλίμου, πραγματοποίησαν την Παρασκευή η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου, ο Αντιπεριφερειάρχης Νότιου Τομέα Αθηνών, Χρήστος Καπάταης και ο Δήμαρχος Αλίμου, Ανδρέας Κονδύλης. Το Κλειστό Γυμναστήριο Αλίμου αναβαθμίστηκε με χρηματοδότηση από πόρους της Περιφέρειας Αττικής.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης Ψηφιακής Πολιτικής, Παναγιώτης Αθανασιάδης καθώς και Περιφερειακοί Σύμβουλοι.
«Για την Περιφέρεια Αττικής ο μαζικός αθλητισμός αποτελεί δικαίωμα των πολιτών και προτεραιότητα διαρκείας. Έχουμε κάνει την επιλογή να επενδύσουμε στις αθλητικές υποδομές, για την εμπέδωση και προώθηση όλων των μορφών του αθλητικού πολιτισμού και της αθλητικής παιδείας. Στο πλαίσιο αυτό παραδίδουμε σήμερα στους συμπολίτες μας αυτό το κλειστό Γυμναστήριο με την ευχή και την ελπίδα να εκπληρώσει την αποστολή του. Μια αποστολή στην οποία η Περιφέρεια, σε συνεργασία με τον Δήμο, συμβάλλουμε για το παρόν και το μέλλον των παιδιών μας», επισήμανε, ερωτηθείσα σχετικά, η Περιφερειάρχης.

Μεταξύ άλλων, το έργο περιελάμβανε την κατασκευή νέου ξύλινου αθλητικού δαπέδου σύμφωνα µε τις προδιαγραφές της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, την αναβάθμιση των αποδυτηρίων και του ιατρείου, εξοπλισμό με νέα όργανα εκγύμνασης κ.ά.

Στη διοργάνωση μετείχαν οι: Θουκυδίδειος Οργανισμός Πολιτισμού και Αθλητισμού Αλίμου, Θουκυδίδειος Γυμναστικός Σύλλογος, Εθνική Ομάδα Μπάσκετ Κωφών, Ένωση Τραχώνων – Δίας, ΑΛΦΑ, Alimos Volley ΑΠΣ, South Basketball Academy. Την εκδήλωση συνόδευε μουσικά το Μουσικό Σχολείο Αλίμου.