Ν.Δ.: Δε θα γίνουμε συνυπεύθυνοι στις επιζήμιες επιλογές του κ. Τσίπρα

Για δικαίωση της απόφασής της «να μην γίνει συνυπεύθυνη στις επιζήμιες για τον τόπο επιλογές του κ. Τσίπρα» κάνει λόγο η Νέα Δημοκρατία, σχολιάζοντας τη δήλωση του Πρωθυπουργού, μετά από τις συναντήσεις του με τους πολιτικούς αρχηγούς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΝΔ

«Και μόνον το περιεχόμενο και το ύφος των δηλώσεων του κ. Τσίπρα επιβεβαιώνουν ξανά ότι ουδέποτε αντιμετώπισε με την αναγκαία σοβαρότητα και ευθύνη το εθνικό πρόβλημα με την FYROM, προτάσσοντας διαρκώς τις μικροπολιτικές και διχαστικές του επιδιώξεις.

Σήμερα είχε μάλιστα το θράσος να χαρακτηρίσει “προϊόν ακροδεξιών πιέσεων” τις αυτονόητες πατριωτικές ευαισθησίες των πολιτών, όπως και τις αντίστοιχες θέσεις που εκφράζει ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Με την σημερινή του παρέμβαση ο κ. Τσίπρας δικαιώνει πλήρως την απόφαση της Νέας Δημοκρατίας να μην γίνει συνυπεύθυνη στις επιζήμιες για τον τόπο επιλογές του.

Υ.Γ. Κατά τα λοιπά, ακόμη, αναμένουμε το σχόλιο του κ. Τσίπρα για τη θέση του κ. Καμμένου και το αν θεωρεί στοιχειωδώς υπεύθυνο, σε ένα εθνικό θέμα η Κυβέρνηση να μην έχει ξεκάθαρη και ενιαία στάση».