Καμμένος κατά ΣΥΡΙΖΑ: Εμείς δεν κάνουμε παρέα με Ρουβίκωνες και αναρχικούς

«Η κυβέρνηση δεν χειρίζεται καλά τα θέματα Ρουβίκωνα, Εξαρχείων κλπ και γι’ αυτό είμαστε εμείς εκεί, για να τους γυρίζουμε στον σωστό δρόμο» δήλωσε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Δημήτρης Καμμένος, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Focus FM.

O κ. Καμμένος επιτέθηκε σε αυτούς που ασκούν κριτική στη στάση των ΑΝΕΛ για το θέμα των Σκοπίων, σημειώνοντας «εμείς παρέα με Ρουβίκωνες δεν κάνουμε, ούτε στήνουμε ΚΕΠ στα Εξάρχεια, ούτε κάνουμε παρέα με αναρχικούς, ούτε γουστάρουμε που βγαίνει έξω ο Κουφοντίνας ο δολοφόνος, ούτε πετάμε την εικόνα της Παναγιάς στα σκουπίδια.»

«Νομίζω ότι ακούω κάποιες κραυγές από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίες για μένα δεν έχουν κάποια λογική, επειδή φαντάζομαι ότι όλοι αυτοί ξέρουν αυτά που λέω, ότι δεν θα βρεθεί εύκολα λύση μόνιμη και βιώσιμη, κακώς ασχολούνται μαζί μας. Κι ο κ. Σκουρλέτης είπε διάφορα και ο κ. Κατρούγκαλος λέει άλλα, δεν το κατανοώ.

«Βλέπω κείμενα των 53, για εξαναγκαστική συμβίωση και να ξαναδούμε τις σχέσεις μας με τους ΑΝΕΛ κτλ, λες και είμαστε τίποτα “γκόμενοι” που δεν ξέρουμε πώς να πούμε ο ένας στον άλλον, πώς να χωρίσουμε» πρόσθεσε σχολιάζοντας τις σχέσεις ΑΝΕΛ- ΣΥΡΙΖΑ.