Τόσκας για επίθεση Ρουβίκωνα: Θα «πληρώσει» για την επίθεση στην πρεσβεία του Ισραήλ

Ο αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας, αναφερόμενος στην πρόσφατη επίθεση του «Ρουβίκωνα» στην πρεσβεία του Ισραήλ στην Αθήνα επεσήμανε ότι «θα καταβληθεί κάθε προσπάθεια για τη σύλληψη των δραστών και την παραπομπή τους στη δικαιοσύνη».

«Εμείς εννοούμε αυτά που λέμε, καταδικάζουμε την επίθεση αυτή, ήταν πράξη ανεπίτρεπτη και απαράδεκτη, και φυσικά θα καταβληθεί κάθε προσπάθεια για τη σύλληψη των δραστών και την παραπομπή τους στη δικαιοσύνη» επεσήμανε μιλώντας στον Real Fm.

«Θα λογοδοτήσουν αυτοί που κάνουν αυτές τις παραβατικές ενέργειες και προσβάλλουν πρεσβείες άλλων χωρών» τόνισε ο κ. Τόσκας.

Ο κ. Τόσκας επεσήμανε ότι «η ομάδα αυτή παίζει στα όρια της νομιμότητας άλλα όποτε την υπερβαίνει «πληρώνει» και θα το «πληρώσει» και σ’ αυτή την περίπτωση».

«Δεν πρέπει να συγχέουμε τους ακτιβισμούς μέσα σε όρια επιτρεπτά από τον νόμο και τις ενέργειες που έχουν σχέση με σπασίματα ή με προσβολή πρεσβειών άλλων χωρών» σημείωσε μεταξύ άλλων, ο αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη.