Απάντηση Πατεράκη σε Καμμένο: Δεν τον απείλησα – Προσφεύγω στη Δικαιοσύνη

Απάντηση έδωσε ο Γιώργος Πατεράκης στην καταγγελία του υπουργού Εθνικής Άμυνας, Πάνου Καμμένου για τον εκφοβισμό, ανακοινώνοντας πως θα προσφύγει στη δικαιοσύνη.

«Με τον κ. Υπουργό επικοινώνησα τηλεφωνικώς μία φορά για λίγα δευτερόλεπτα» αναφέρει και παραθέτει τη στιχομυθία: «Κύριε υπουργέ θα ήθελα να μου δώσετε την ευκαιρία να σας συναντήσω προκειμένου να σας αποδείξω πως ουδέποτε υπήρξα έμπορος όπλων όπως κατ επανάληψη έχετε αναφέρει».

Ο κ. Πατεράκης στη συνέχεια τόνισε πως ο υπουργός του απάντησε πως δεν μπορούσε να μιλήσει και ότι θα τον καλούσε αργότερα. «Τόσο το κινητό μου τηλέφωνο όσο και τα τηλέφωνα του γραφείου μου δεν είναι απόρρητα και ως εκ τούτου εκείνος τον οποίο καλώ πάντα έχει τη δυνατότητα να δει τον αριθμό μου. Προκαλεί μεγάλη απορία για ποιο λόγο ο υπουργός ανέφερε από το Βήμα της Βουλής ότι ζήτησε την βοήθεια της αντιτρομοκρατικής προκειμένου να ανακαλύψει ότι πίσω από τον αριθμό του τηλεφώνου μου βρισκόμουν εγώ, δεδομένου ότι του είπα αμέσως ποιος είμαι. Το ήθος και η συμπεριφορά μου δεν θα μου επέτρεπε ποτέ να πω αυτά που ισχυρίστηκε ο κ. Καμμμένος ότι δήθεν του είπα».

«Δηλώνω ότι για την προστασία της τιμής και της υπολήψεως μου προτίθεμαι να καταφύγω άμεσα στη δικαιοσύνη και έχω ήδη δώσει την κατάθεση των αναγκαίων ένδικων βοηθημάτων», καταλήγει.

Ολόκληρη η επιστολή Πατεράκη