Κικίλιας: Ο Τσίπρας διέψευσε τον Καμμένο στη Βουλή

Ο Τομεάρχης Εθνικής Άμυνας της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Α’ Αθηνών, κ. Βασίλης Κικίλιας, εξαπέλυσε επίθεση εναντίον του Υπουργού Άμυνας Πάνου Καμμένου, κάνοντας λόγο για “προχειρότητα με την οποία έγινε η επίσκεψη στις ΗΠΑ” και υπογραμμίζοντας ότι “οι πολίτες έχουν πάψει από καιρό να εμπιστεύονται τον κ. Καμμένο”. Κλείνοντας, δεν δίστασε να διερωτηθεί “γιατί τον εμπιστεύεται ο κ. Τσίπρας”.

Ο Βασίλης Κικίλιας προέβη στο συγκεκριμένο σχόλιο, μετά την ομιλία του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, στο πλαίσιο της συζήτησης για την αναβάθμιση των ελληνικών F-16, που ανακοινώθηκε κατά την πρόσφατη επίσκεψη του Έλληνα Πρωθυπουργού στις ΗΠΑ, στην “Ώρα του Πρωθυπουργού” στη Βουλή, μετά από σχετική ερώτηση του επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρου Θεοδωράκη.

Η δήλωση Κικίλια:

«Ο πρωθυπουργός διέψευσε στη Βουλή τον Υπουργό Αμύνης, επιβεβαιώνοντας την απίστευτη προχειρότητα με την οποία έγινε η επίσκεψή τους στις Η.Π.Α.

Ενώ ο κ. Καμμένος δήλωνε περιχαρής για τα αντισταθμιστικά οφέλη των F-16, υπονοώντας ότι εκείνος τα εξασφάλισε, ο κ. Τσίπρας υπό την πίεση της Νέας Δημοκρατίας διαβεβαίωσε σήμερα ότι δεν θα υιοθετήσει αυτήν την πρακτική που παραπέμπει σε αμαρτωλές ιστορίες του παρελθόντος.

Είναι προφανές ότι οι πολίτες έχουν πάψει από καιρό να εμπιστεύονται τον κ. Καμμένο. Το ερώτημα είναι γιατί τον εμπιστεύεται ο κ. Τσίπρας».