ΝΔ σε Τσίπρα: Fake news από μια fake Κυβέρνηση

Άμεση ήταν η απάντηση της ΝΔ, σε όσα είπε χθες ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, στα Ιωάννινα, περί fake news. Συγκεκριμένα ο κ. Τσίπρας, στη διάρκεια της ομιλίας του, επιτέθηκε εμμέσως πλην σαφώς, σε ΜΜΕ και στη ΝΔ, ισχυριζόμενος ότι πολλές ειδήσεις που μεταδίδονται για δημοσιονομικές αστοχίες και προβλήματα στις αξιολογήσεις δεν είναι απλώς «πλαστές» (fake news), αλλά και «απελπισμένες». «Όταν δεν τους βγαίνει στο οικονομικό πεδίο το σχέδιο, ανακαλύπτονται χολέρες και πανούκλες στα νοσοκομεία» είπε χαρακτηριστικά.
Και η Νέα Δημοκρατία του απάντησε σήμερα, σημειώνοντας ότι ««Ο πρωθυπουργός των φόρων Αλέξης Τσίπρας χαρακτήρισε fake news τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πολίτες και ισχυρίστηκε ότι όλα πάνε περίφημα. Τελικά δεν ζει μόνον η Έλενα Κουντουρά σε εικονική πραγματικότητα, αλλά φαίνεται ότι είναι κεντρική γραμμή της Κυβέρνησης…».
Ολόκληρη η ανακοίνωση της ΝΔ αναφέρει:

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, για την ομιλία του κ. Τσίπρα στα Ιωάννινα, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:
«Ο πρωθυπουργός των φόρων Αλέξης Τσίπρας χαρακτήρισε fake news τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πολίτες και ισχυρίστηκε ότι όλα πάνε περίφημα.
Τελικά δεν ζει μόνον η Έλενα Κουντουρά σε εικονική πραγματικότητα, αλλά φαίνεται ότι είναι κεντρική γραμμή της Κυβέρνησης…».

Προτεινόμενα για εσάς