Τα είπαν για το Taxibeat, Κυριάκος Μητσοτάκης και ταξιτζήδες στο Πέραμα

Μια ενδιαφέρουσα συνομιλία, που περιστράφηκε κυρίως γύρω από τις εξελίξεις στο χώρο των ταξί και την υπηρεσία Taxibeat, είχε ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης με οδηγούς ταξί στο Πέραμα.

Ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης βρέθηκε στην περιοχή προκειμένου να επιβιβαστεί στο πλοίο που θα τον μετέφερε στη Σαλαμίνα για να πραγματοποιήσει αυτοψία στις πληγείσες περιοχές από την πετρελαιοκηλίδα.

Την ώρα που κινούταν προς τα εκδοτήρια εισιτηρίων, οι οδηγοί, που ήταν σταθμευμένοι στην πιάτσα, τον χαιρέτησαν και εκείνος, αρχικά ανταπέδωσε και έπειτα κατευθύνθηκε κοντά τους.

Όπως ήταν αναμενόμενο, το θέμα που μονοπώλησε την κουβέντα ήταν το νομοσχέδιο που ετοιμάζει το Υπουργείο Μεταφορών. Οι οδηγοί διεμήνυσαν στον Κυριάκο Μητσοτάκη ότι δεν έχουν κανένα πρόβλημα με την πλατφόρμα Taxibeat ενώ χαρακτήρισαν πολύ σωστή τη θέση της Νέας Δημοκρατίας, που υποστηρίζει καινοτόμες επιχειρηματικές δράσεις που συμβάλουν στην ασφάλεια και εξασφαλίζουν την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης υπογράμμισε ότι, δυστυχώς, η Κυβέρνηση απεχθάνεται την αξιολόγηση και τις ελεύθερες επιλογές. Αντίθετα, στο ζήτημα της πλατφόρμας Taxibeat, ταυτίζεται απόλυτα με τα στενά συντεχνιακά συμφέροντα μιας μειοψηφίας συνδικαλιστών.

Στη συνέχεια, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας αποχαιρέτησε τους οδηγούς και επιβιβάστηκε στο πλοίο με προορισμό τη Σαλαμίνα.