Μητσοτάκης: Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ προσφέρει άλλοθι στην τυφλή βία

Να επωφεληθεί επικοινωνιακά από τα χθεσινά επεισόδια, με αφορμή τη μη αποφυλάκιση της Ηριάννας επιθυμεί η αξιωματική αντιπολίτευση. Μετά την ανακοίνωση της ΝΔ, η οποία χρίζει τον Σταύρο Κοντονή ηθικό αυτουργό των επεισοδίων, ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατηγορεί την κυβέρνηση για “αλαζονεία και αυταρχισμό”, ενώ επιτίθεται και στον Νίκο Τόσκα:

«Οι απαράδεκτες παρεμβάσεις και επιθέσεις της κυβέρνησης στη Δικαιοσύνη, τραυματίζουν βαριά τη Δημοκρατία στη χώρα μας» αναφέρει ο Πρόεδρος της ΝΔ και συνεχίζει:

«Δείχνουν ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ έχει ξεπεράσει κάθε φραγμό, με την αλαζονεία και τον αυταρχισμό της. Προσφέρουν άλλοθι στην τυφλή βία. Την ίδια στιγμή, τα θλιβερά επεισόδια που έγιναν χθες, αποδεικνύουν, για μία ακόμη φορά, ότι ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη είναι ανίκανος να κάνει τη δουλειά του» υπογραμμίζει ο κ. Μητσοτάκης και προσθέτει:

«Εκφράζω την αγανάκτησή μου για τις καταστροφές στην οδό Ερμού. Αρκετά πια με τους γνωστούς άγνωστους, που σε κάθε αφορμή καταστρέφουν περιουσίες και μένουν ατιμώρητοι. Στο θεσμικό κατήφορο που σπρώχνει η κυβέρνηση τη χώρα, καλώ όλους τους δημοκρατικούς πολίτες να σταθούν απέναντι».