Θεοδωράκης: Η κυβέρνηση συμπεριφέρεται σαν να βρίσκεται σε σχολική εκδρομή

«Η συζήτηση για την αξιολόγηση έγινε 20 ημέρες μετά την ολοκλήρωσή της. Βέβαια ζούμε σε μια χώρα που το επίδομα θέρμανσης δόθηκε εν μέσω καύσωνα» ανέφερε ο κ. Σταύρος Θεοδωράκης κατά την έναρξη της ομιλίας του και συνέχισε:

«Μια ατέλειωτη κρίση που έχει οδηγήσει την κοινωνία σε παραίτηση. Η καθυστερήσεις μονιμοποιούν την απαισιοδοξία. Σαν εξέδρα επαρχιακής ομάδας που παλεύει για την παραμονή. Και σε όλα αυτά η γνωστή ρητορική περί σκοτεινών συμφερόντων που μας αντιπαλεύονται»

Ο κ. Θεοδωράκης τόνισε ότι η κυβέρνηση συμπεριφέρεται «σαν να βρίσκεται σε σχολική εκδρομή», ενώ την κατηγόρησε για την υψηλή φορολογία: «Για ποιο δημόσιο τόσοι φόροι; Εισφορές Σουηδίας αλλά παροχές τριτοκοσμικής χώρας. Αυτό σημαίνει μια άδικη κοινωνία» τόνισε χαρακτηριστικά

Ο επικεφαλής του ΠΟταμιού εξέφρασε την άποψη, πως η κυβέρνηση υποθάλπει την τρομοκρατία: “Η ασυλία που δίνετε σε ομάδες στα Εξάρχεια και στα πανεπιστήμια είναι κάτι σαν Αριστερός φερετζές στην υπερφορολογία. Κάνετε ξανά λάστιχο το άσυλο για να διατηρήσετε καταστάσεις που οι ίδιοι φοιτητές καταγγέλλουν όπως πορνεία και ναρκωτικά».

«Οι χυδαίες γραβάτες που αναρτά ο κ. Καμμένος και οι απειλές Πολάκη στην Δικαιοσύνη δεν είναι εξαιρέσεις. Είναι μέρος της ταυτότητας της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ. Μια αντισυστημική χυδαιότητα που απευθύνεται προς αγανακτισμένους. Τους λέτε μη κοιτάς τα υπουργικά γραφεία αλλά τις αντισυστημικές δηλώσεις μας. Πρέπει να επιλέξουμε λύσεις χωρίς αριστερές και δεξιές ιδεοληψίες αλλά λύσεις που σας προτείνει το προοδευτικό κέντρο» κατέληξε ο κ. Θεοδωράκης.