Ασημακοπούλου: "Ο Συρμαλένιος μου είπε: Ωραίο στυλ έχεις μωρή" (βίντεο)

Επίθεση από τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκο Συρμαλένιο, καταγγέλλει η Άννα – Μισέλ Ασημακοπούλου, βουλευτής της ΝΔ. Η κα Ασημακοπούλου, υποστηρίζει ότι μετά την ολοκλήρωση της συζήτησης επίκαιρης ερώτησης που υπέβαλε προς τον υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκο Παππά αναφορικά με την έλλειψη τηλεοπτικού σήματος σε ακριτικές περιοχές, ο Νίκος Συρμαλένιος της επιτέθηκε λεκτικά.

Συγκεκριμένα, ισχυρίσθηκε στους δημοσιογράφους, ότι ο Ν. Συρμαλένιος της είπε «μπράβο! Ωραίο στυλ έχεις μωρή» την ώρα που εκείνη περνούσε δίπλα του μέσα στην Ολομέλεια. Μάλιστα η Α.Μ. Ασημακοπούλου σταμάτησε και του είπε «σήκω πάνω και πες το δημόσια αν είσαι άντρας. Δεν θα με τραμπουκίζεις στη Βουλή. Εσάς δεν σας νοιάζει αυτό κυρία πρόεδρε;» είπε στη συνέχεια η κ. Ασημακοπούλου στην κ. Χριστοδουλοπούλου.

«Δεν ακούστηκε τίποτα. Δεν καταλαβαίνω τι λέτε κυρία Ασημακοπούλου. Μην επικαλείστε την γυναίκεια ευαισθησία» απάντησε η κ. Χριστοδουλοπούλου.

Από την πλευρά του, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ διέψευσε την κ. Ασημακοπούλου ξεκαθαρίζοντας ότι δεν είπε ποτέ τη λέξη «μωρή». «Της είπα: “έχεις πολύ ωραίο στυλ” και άρχισε να ωρύεται» ανέφερε ο Νίκος Συρμαλένιος σε συζήτηση με κοινοβουλευτικούς συντάκτες. «Δεν της είπα ποτέ τη λέξη μωρή, είναι αστεία πράγματα αυτά» ξεκαθάρισε.

Δείτε την ανακοίνωση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ για το συγκεκριμένο επεισόδιο εδώ