Μητσοτάκης σε συνέλευση ΣΕΤΕ: «Αχρείαστο και το 4ο μνημόνιο- Επιβαρύνονται κυρίως οι ασθενέστεροι»

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας σήμερα, Πέμπτη 18 Μαΐου, στην 25η Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ), αναφερόμενος στο τέταρτο Μνημόνιο, που συζητείται σήμερα στη Βουλή, υπογράμμισε ότι είναι μία εξαιρετικά δύσκολη μέρα.

«Σήμερα το απόγευμα ψηφίζεται το τέταρτο Μνημόνιο. Είναι το δεύτερο Μνημόνιο μέσα σε δύο χρόνια. Γι’ αυτό και είναι μια δύσκολη μέρα για τη χώρα. Διότι και το τέταρτο Μνημόνιο ήταν αχρείαστο. Όπως αχρείαστο ήταν και το τρίτο Μνημόνιο

Αναφέρθηκε στο μεγάλο κόστος τριών χαμένων χρόνων για την κοινωνία και για την οικονομία και τόνισε ότι: «διαπιστώνουμε, επίσης, σημαντικές επιπρόσθετες επιβαρύνσεις για όλους τους Έλληνες και ειδικά τους ασθενέστερους

Επανέλαβε δε ότι υπάρχει άλλος δρόμος για να βγει η χώρα από την κρίση, ένας δρόμος που στηρίζεται στην υγιή επιχειρηματικότητα, που θα φέρει νέες επενδύσεις, κι έχει ως προτεραιότητα το νοικοκύρεμα του Κράτους.

«Και, βέβαια, ο τουρισμός θα είναι ο πρώτος μεγάλος ωφελημένος από αυτήν την διαφορετική πολιτική επιλογή,» πρόσθεσε, «διότι, η σημασία του ελληνικού τουρισμού είναι γνωστή σε όλους».