Τζήμερος στο Facebook: Οι χθεσινές γροθιές αύριο θα γίνουν αγριοκοίταγμα

Μέσω Facebook δίνει συνέχεια στο επεισόδιο με την Αλεξάνδρα Μπαλού ο Θάνος Τζήμερος. Ο πρόεδρος της Δημιουργίας, ξανά! έγραψε χαρακτηριστικά ότι «οι χθεσινές “γροθιές” σήμερα υποβιβάστηκαν σε χαστούκι. Αύριο θα γίνουν αγριοκοίταγμα».

tttzim

Στις συνeντε;yξεις του, o Θάνος Τζήμερος δηλώνει ότι είναι το θύμα “κι όχι ο θύτης» υποστηρίζοντας ότι όλα τα υπόλοιπα μέλη του Περιφερειακού συμβουλίου ψεύδονται, εκτός από αυτόν! «Είναι και τραμπούκοι και συκοφάντες. Τα πράγματα έγιναν ακριβώς ανάποδα απ΄ότι περιγράφονται. Μια ομάδα τραμπούκων του ΚΚΕ μου επιτέθηκε στα έδρανα, εκεί που καθόμουν, μετά από ένα 20λεπτο αφότου είχα κατεβάσει τις αφίσες.”

“Υπερασπίστηκα το δικαίωμα να έχω αφίσα και αυτός ως θρασύδειλος, με χτύπησε και μου επιτέθηκε 2 και 3 φορές. Συγκρούστηκε και με άλλους περιφερειακούς συμβούλους, που τελικά τον έβγαλαν έξω από το περιφερειακό συμβούλιο», δήλωσε μετά το επεισόδιο η κα Μπαλού.

Σε άλλη ανάρτησή του, στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, ο Τζήμερος γνωστοποίησε ότι: «Ο δικηγόρος μου ήδη ζητάει εισαγγελική παρέμβαση για να δοθεί στη δημοσιότητα το ΠΛΗΡΕΣ βίντεο των επεισοδίων, οπότε θα δούμε ποιος λέει αλήθεια και ποιος ψέματα. Ελπίζω να μην έχει προφτάσει τον εισαγγελέα το μακρύ ψαλίδι της Δούρου», ενώ κάνει λόγο και για “αριστερή διαστροφή που έχει μολύνει το μεγαλύτερο μέρος των δημοσιογράφων”!