Πιπιλή: «Η δήλωση Σαμαρά στον φράκτη δεν είναι του στυλ μου»

Επίθεση στο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και επιφυλάξεις για την επιλογή του Αντώνη Σαμαρά να απευθυνθεί στους ψηφοφόρους από τον φράκτη στον Έβρο, εξέφρασε με τον δικό της τρόπο η Φωτεινή Πιπιλή, μιλώντας στο BHMA FM 99,5.

«Η δήλωση Σαμαρά στον φράκτη δεν είναι του στυλ μου» τόνισε η βουλευτής της ΝΔ. «Από την άλλη πλευρά, όμως, υπάρχει ένα ακροατήριο, το οποίο διαπιστώνω, γιατί κυκλοφορώ. Και δεν είναι μόνο ακροδεξιοί. Δεν χαϊδεύεις το φόβο, αλλά στεγνά προεκλογικά, δεν μετράει η δική μου γνώμη ή των ψηφοφόρων μου, αλλά τα ακροατήρια» πρόσθεσε.

«Εδώ, βρε παιδιά, βγαίνει ο Τσίπρας και λέει ότι θα συνεργαστεί με το ΚΚΕ και την ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Τι λες, βρε Αλέξη; Αλλά βλέπεις ότι υπάρχουν ακροατήρια», συνέχισε.

Η κυρία Πιπιλή εξαπέλυσε επίθεση στο ΣΥΡΙΖΑ για τις συμμαχίες, τόσο με πρώην στελέχη του ΠΑΣΟΚ, όσο και με “δεξιοίζοντες ή εθνικο-δεξιοίζοντες” όπως η Γιαταγάνα.

“Τι δουλειά έχει η σκληρή πασοκαρία με τον Λαφαζάνη, χρυσό μου; Και άλλοι, του δικού μου επαγγελματικού στυλ, με ό,τι πιο βρομιάρικο, ηλίθιο, αγράμματο και ξεστένιστο μέσα στη Βουλή του 2012;”

Σχολίασε επίσης την παρουσία του Αλέξ Τσίπρα στον αγιασμό των Υδάτων στον Πειραιά και την εικόνα του να απελευθερώνει το περιστέρι, χαρακτηρίζοντάς την “κωλοτούπα” και “εκμετάλλευση του θρησκευτικού συναισθήματος. Και κατέληξε: “Και την ώρα που αμόλαγε το περιστέρι, είπα: “Α, ρε Αλέξη. Έτσι και σου κάτσει να γίνεις Πρωθυπουργός, θα πας στο κόκκινο χαλί στη Μέρκελ και θα σε συμβουλεύσουν να μην πας να την αγκαλιάσεις με την ίδια λαχτάρα και ευκολία που πέταξες το περιστέρι την ημέρα των Φώτων”. Και ο νοών νοείτω!”.