Διήμερη περιοδεία Κυρ. Μητσοτάκη στην Κρήτη

Διήμερη περιοδεία στους νομούς Ηρακλείου και Λασιθίου θα πραγματοποιήσει ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, τη Δευτέρα 13 και την Τρίτη 14 Μαρτίου. Ο κ. Μητσοτάκης, θα συναντηθεί με τον Αρχιεπίσκοπο Κρήτης κ.κ. Ειρηναίο, στην Αρχιεπισκοπή Κρήτης, τη Δευτέρα 13 Μαρτίου.

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα συμμετάσχει σε σύσκεψη με τον Περιφερειάρχη κ. Σταύρο Αρναουτάκη και τους Δημάρχους της Κρήτης, στα γραφεία της Περιφέρειας Κρήτης. Στη συνέχεια θα παραστεί στα εγκαίνια των γραφείων της ΝΟΔΕ Ηρακλείου, ενώ στις 19:30 θα μιλήσει στον κινηματογράφο «Αστόρια», στην πόλη του Ηρακλείου.

Την Τρίτη 14 Μαρτίου, ο κ. Μητσοτάκης θα συμμετάσχει σε σύσκεψη με επαγγελματικούς, επιστημονικούς και παραγωγικούς φορείς της Ανατολικής Κρήτης, στο Επιμελητήριο Ηρακλείου.

Ακολούθως, θα παραστεί στα εγκαίνια των γραφείων της ΔΗΜΤΟ Χερσονήσου.

Τέλος θα επισκεφθεί τον Άγιο Νικόλαο, όπου και θα πραγματοποιήσει συνάντηση με το Δήμαρχο της πόλης κ. Αντώνη Ζερβό, ενώ θα συμμετάσχει σε σύσκεψη με εκπροσώπους και εργαζομένους του τομέα του τουρισμού, στο Εργατικό Κέντρο Λασιθίου.

Υπό την Προεδρία του Κυριάκου Μητσοτάκη, συνεδριάζει την Πέμπτη 16 Μαρτίου, στις 12:30, στην αίθουσα Γερουσίας της Βουλής, η Κοινοβουλευτική Ομάδα του Κόμματος.