Τσακαλώτος- Αχτσιόγλου: Από τη σκληρή διαπραγμάτευση...σε γνωστό μπαρ

Ενα μικρό διάλειμμα αποφάσισαν να κάνουν Ευκλείδης Τσακαλώτος και η Εφη Αχτσιόγλου μετα τις πολύωρες και σκληρές διαπραγματεύσεις στο Χίλτον που διακόπηκαν γύρω στις 23:00 το βράδυ της Τρίτης.

Aφού βγήκαν από το ξενοδοχείο μαζί με τους συνεργάτες τους, έστριψαν δεξιά από το Χιλτον και κατέβηκαν την οδό Βεντήρη, τον δρόμο που είναι «στέκι» ξανά μετά από χρόνια με πολλά μαγαζιά: Μπαρ, εστιατόρια, καφέ.

Ένας στενός συνεργάτης του υπουργού Οικονομικών έχει κάνει στέκι το τελευταίο διάστημα το Tapas bar, ένα όμορφο bar-restaurant.

Εκείνη την ώρα, λίγο μετά τις 11, ήταν γεμάτο κόσμο, αλλά αυτό δεν προβλημάτισε κανέναν από την παρέα Τσακαλώτου-Αχτσιόγλου και τους άλλους τέσσερις συνεργάτες τους.

Κάθισαν σε ένα τραπέζι, παρήγγειλαν σαλάτες και ποικιλίες. Από ποτό, ο Τσακαλώτος προτίμησε μπύρα, και τον ακολούθησε στην επιλογή και η Έφη Αχτσιόγλου.

Λίγο μετά τις 12:00 τα μεσάνυχτα, η παρέα αποφάσισε να επιστρέψει στο Χίλτον. Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, γνήσιος τζέντλεμαν, πλήρωσε τον λογαριασμό και μάλιστα μετρητά και με το κόκκινο σακίδιό του πάντα στον ώμο επέστρεψε για να ολοκληρωθεί η συζήτηση με τους θεσμούς.