Το κουμπί στο κατά ριπάς γύρισε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο "Τιτάνια"

Σε “γενική επίθεση” κατά του ΣΥΡΙΖΑ και ειδικά κατά του Αλέξη Τσίπρα, προχώρησε με την ομιλία του στη εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας ο Αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη το βράδυ στο ξενοδοχείο Τιτάνια, σε μία κατάμεστη από κόσμο αίθουσα.

Αφού πρώτα ευλογήθηκε η βασιλόπιτα απ’ τον Αρχιμανδρίτη της Αρχιεπισκοπής Αθηνών π. Νικόδημο Φαρμάκη, ο Αντιπρόεδρος της ΝΔ αρχίζοντας την ομιλία του είπε χαρακτηριστικά: “Αυτό που γίνεται σήμερα στο Τιτάνια, νομίζω δεν έχει γίνει ξανά. Φοβάμαι πως δημιουργήσαμε πρόβλημα στο ξενοδοχείο. Το γεγονός αυτό, μάλλον εξηγεί γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ ζητά να παραιτηθώ κάθε Δευτέρα – Τρίτη – Τετάρτη – Πέμπτη – Παρασκευή”, ενώ στη συνέχεια σημείωσε: “Ας γυρίσουν οι κάμερες να δείξουν τον κόσμο που ήρθε απόψε εδώ. Αυτοί και μόνο αυτοί είναι η απόδειξη ότι οι ημέρες του ΣΥΡΙΖΑ είναι μετρημένες. Θα φύγουν, θέλουν – δεν θέλουν”.

Τον Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας τίμησαν με την επίσκεψη του μεγάλα στελέχη του κόμματος, όπως ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, Γιάννης Βούρτσης, Χαράλαμπος Αθανασίου, Ιάσων Φωτήλας, Μακάριος Λαζαρίδης, Κώστας Τζαβάρας, Άννα Καραμανλή, Ζωή Ράπτη, Νότης Μηταράκης, Αθανάσιος Καββαδάς και πλήθος άλλων γαλάζιων βουλευτών, στελεχών και φίλων του κόμματος.

Ιδιαίτερα θερμή αναφορά έγινε από τον Άδωνι Γεωργιάδη, για την παρουσία του Θάνου Πλεύρη στην εκδήλωση, για τον οποίο δήλωσε ότι μπορεί τους δυό άνδρες να τους χωρίζουν πολιτικές διαφορές, η φιλία εντούτοις στέκεται υπέρ άνω όλων.

‘Αν δεν υπήρχε η Εκκλησία σήμερα, θα είχε διαλυθεί η χώρα’

Ο κ. Γεωργιάδης, συνεχίζοντας έκανε εκτενή αναφορά στην κοινωνική προσφορά της εκκλησίας, υπογραμμίζοντας μεταξύ άλλων: “Ένα από τα μεγαλύτερα σημεία της ιδεολογικής ηγεμονίας της Αριστεράς, ήταν ο πόλεμος κατά της εκκλησίας, με πρωτοστάτη τον Φίλη. Εγώ όμως θέλω να αναρωτηθείτε, πως θα ήταν η Ελλάδα σήμερα, εάν δεν υπήρχε η εκκλησία να στηρίζει δεκάδες χιλιάδες ανθρώπων, που δυστυχώς ζουν πλέον απ’ τα συσσίτια της. Είμαι βέβαιος ότι θα είχε διαλυθεί η χώρα”.

‘Αισχρή η επίθεση στον Άγγελο Συρίγο – αποτέλεσμα των πολιτικών Τσίπρα’

Εντωμεταξύ, ο αντιπρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης στηλίτευσε την σημερινή επίθεση στον καθηγητή του Παντείου Άγγελο Συρίγο και με αφορμή το γεγονός αυτό, διατύπωσε την κριτική του απέναντι στον τρόπο που λειτουργεί επί ΣΥΡΙΖΑ η ελληνική αστυνομία ” Είμαστε η μοναδική χώρα παγκοσμίως, που κάθε 6 Δεκεμβρίου γίνονται επεισόδια εθιμοτυπικά και όχι εξ’ αιτίας κάποιας κοινωνικής αναστάτωσης ή διαμαρτυρίας” συμπλήρωσε το στέλεχος της ΝΔ. “Αυτές οι καταστάσεις ανομίας, συντηρούνται από την ιδεολογική αριστερή ηγεμονία” υπογράμμισε, ενώ εξακολούθησε λέγοντας: “Ο Κυρ. Μητσοτάκης, έχει καταθέσει επίκαιρη ερώτηση στον πρωθυπουργό, για το θέμα της δημόσιας τάξης και της ασφάλειας. Η πρώτη δέσμευση του μάλιστα, όταν γίνουμε κυβέρνηση, είναι να αξιοποιήσουμε το ” όπλο” που μας έδωσε ο Α. Τσίπρας ( που δεν το είχε κανείς πρωθυπουργός μέχρι τώρα), το “όπλο” του εξευτελισμού των ιδεών  της αριστεράς και να σταματήσουμε το καταστροφικό έργο των αναρχικών”.

‘Ρεσιτάλ υποκρισίας δίνει η αριστερά’

Όλα αυτά που ακούγατε για 40 χρόνια, ότι οι αριστεροί είναι δήθεν σωστοί σε όσα λένε επειδή είναι αριστεροί, επιτέλους τελείωσαν. Οι εποχή της αθωότητας του ελληνικού λαού παρήλθε. Τώρα όλοι ξέρουν ότι οι αριστεροί ενδιαφέρονται για την εξουσία, για τις ανέσεις, για τα πρωθυπουργικά αεροπλάνα. Δεν νοιάζονται καθόλου για τους φτωχούς ή τους μετανάστες ή για τα παιδιά που λιποθυμούν στα σχολιά” ανέφερε ο τομεάρχης εθνικής άμυνας της ΝΔ.

‘Μάλλον ήταν μεθυσμένος ο Φλαμπουράρης, όταν δήλωνε πως δεν τρώνε πολίτες απ’ τα σκουπίδια, με το ΣΥΡΙΖΑ’

Ο κ. Γεωργιάδης, μιλώντας για τις δηλώσεις του Υπουργού Επικρατείας κ. Αλέκου Φλαμπουράρη σχολίασε εμφαντικά: “Με τον ΣΥΡΙΖΑ εξαφανίστηκαν όλα δια μαγείας, Τέρμα οι αυτοκτονίες, τέρμα οι λιμοκτονίες των παιδιών από την πείνα. Άλλωστε αυτό μας το επιβεβαίωσε στον ΣΚΑΙ και κ. Φλαμπουράρης, που μας ενημέρωσε ότι δεν βλέπει πλέον ανθρώπους να τρώνε από τους κάδους. Αν δεν ήταν βέβαια πρωινή η συνέντευξη, θα νόμιζα ότι ήταν πιωμένος, πράγμα που δεν αποκλείεται”.

‘Έχετε πολλά να μάθετε από το ταξίδι Τσίπρα στο Παρίσι, το θέμα δεν το αφήνω έτσι’

Ο Αντιπρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, δεν παρέλειψε να κάνει αναφορά και στο γνωστό ταξίδι του πρωθυπουργού στο Παρίσι, συμπληρώνοντας μεταξύ άλλων: “Με ενημέρωσαν ότι το πρωθυπουργικό αεροσκάφος που θα πήγαινε  Αθήνα – Λισσαβόνα, δεν έκανε την ανακοινωθήσα διαδρομή, αλλά διαφορετική. Έτσι, αποκαλύπτεται ότι ο κ. Τσίπρας, που στο εξής δεν θα μπορεί να κοιμηθεί ήσυχα εξ’ αιτίας αυτού του ταξιδιού, μετέβη κρυφά στο Παρίσι και συνάντησε κρυφά επίσης τους Rothschild. Ο Έλληνας πρωθυπουργός πήγε με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος, το οποίο θα πωλούσε την πρώτη εβδομάδα διακυβέρνησης του και είδε κρυφά τους Rothschild (για τους οποίους ο συγκυβερνών Πάνος Καμμένος διαμαρτυρόταν καθημερινά στη Βουλή επί 5 χρόνια, εναντίον τους και τώρα ανασκευάζοντας δήλωσε ότι είχε απλώς ανεβάσει ένα tweet, που δεν έχει ποια σημασία), με τους οποίους συμφώνησε να τους δώσει την σύμβαση”.

‘Η συνείδηση Πάνου Καμμένου, είναι αντιστρόφως ανάλογη με την καρέκλα του’

Από το στόχαστρο του ελέγχου του κ. Γεωργιάδη, δεν εξαιρέθηκε ούτε ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, για τον οποίο υποστήριξε ότι η συνείδηση του είναι αντιστρόφως ανάλογη με την καρέκλα του, όσο παίρνει την καρέκλα, πέφτει η συνείδηση.

Στη συνέχεια, το γαλάζιο στέλεχος εξέφρασε την άποψη ότι ο κ. Καμμένος στο παρελθόν προκάλεσε ζημία στην παράταξη της ΝΔ, με σημαία τους Rothschild και στο έργο του τότε πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά.

‘Ο Πολάκης γλύτωσε την δίωξη, αφού κρύφτηκε πίσω απ’ το άρθρο 86 του Συντάγματος’

“Εγώ και η Ευγενία”, σημείωσε ο Αντιπρόεδρος της ΝΔ, “είχαμε κάνει μήνυση στον κ. Πολάκη για τις συκοφαντίες που είχε εξαπολύσει εναντίον μας, και εκείνος ήρθε στη βουλή επικαλούμενος το άρθρο 86 του Συντάγματος, περί ευθύνης υπουργών. Πρόκειται για το ίδιο άρθρο που θα καταργούσε ο Τσίπρας, την επομένη των εκλογών”, συμπλήρωσε.

‘Η BMW του Βενιζέλου που θα πωλούσε ο Τσίπρας, χρησίμευσε ως αυτοκίνητο του’

Λόγος επίσης έγινε και για το πασίγνωστο αυτοκίνητο πολυτελείας, που χρησιμοποιούσε ο Βενιζέλος όταν ήταν στην κυβέρνηση Σαμαρά. Ο Άδωνις Γεωργιάδης είπε: “Θυμάστε το αυτοκίνητο που θα πωλούσε ο Αλέξης Τσίπρας, σύμφωνα με τις προεκλογικές του δεσμεύσεις; Όχι μόνο δεν το πούλησε, αλλά μ’ αυτό ήρθε στη βουλή προχθές”.

Επιπρόσθετα ο κ. Γεωργιάδης επεσήμανε τους θεατρινισμούς του πρωθυπουργού, ο οποίος αν και έριξε την κυβέρνηση Σαμαρά, μέσω της εκλογής προέδρου της Δημοκρατίας στο παρελθόν πριν κλείσει η αξιολόγηση, τώρα χαρακτηρίζει τον Κ.Μητσοτάκη, που ζητάει εκλογές πριν κλείσει η αξιολόγηση, χρήσιμο ηλίθιο.

Η εκδήλωση έκλεισε με κάλεσμα προς τους Νεοδημοκράτες σε εκλογική ετοιμότητα και δυναμική παρουσία όταν το ζητήσει ο πρόεδρος του κόμματος Κυριάκος Μητσοτάκης, ενώ ζήτησε για ακόμα μια φορά εκλογές. Επίσης δεν ξέχασε να απευθύνει έκκληση στους παρευρισκομένους να είναι ενωμένοι σαν μια γροθιά, συμπληρώνοντας πως η χώρα χρειάζεται άμεσα έναν νοικοκύρη πρωθυπουργό, υπονοώντας τον Κ. Μητσοτάκη.

Στιγμιότυπα από την εκδήλωση: 

img_20170215_192116_ao_hdr

img_20170215_192121_ao_hdr

img_20170215_192914_ao_hdr

img_20170215_192921_ao_hdr