Κικίλιας: «Οι πολίτες όμηροι των "γνωστών – αγνώστων" μπαχαλάκηδων»

Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο εκπρόσωπος της Ν.Δ. Βασίλης Κικίλιας με αφορμή τον εμπρησμό των τριών τρόλεϊ στην Πατησίων, λέγοντας ότι λόγω της ανεπάρκειάς της «οι γνωστοί άγνωστοι μπαχαλάκηδες εξακολουθούν να αλωνίζουν στο κέντρο της Αθήνας», κρατώντας ομήρους τους πολίτες.

Επιπλέον ανέφερε ότι η καρδιά της πρωτεύουσας εξακολουθεί να βρίσκεται σε ένα καθεστώς αποκλεισμού, με πολίτες οι οποίοι αισθάνονται καθημερινά ότι κινδυνεύει η σωματική τους ασφάλεια, καθώς και οι περιουσίες τους. Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της ΝΔ, τα ζητήματα νόμου και τάξης είναι προτεραιότητα για τη Νέα Δημοκρατία και πρόσθεσε ότι «δεν υπάρχει ελευθερία, εάν δεν υπάρχει ασφάλεια των πολιτών. Και αυτήν δεν μπορεί να την εγγυηθεί η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ. Οι ιδεοληψίες τους, όπως έχει αποδειχθεί επί δύο χρόνια, είναι πιο σημαντικές από την ασφάλεια των συμπολιτών μας».

Καταλήγοντας ο κ. Κικίλιας επισήμανε ότι «ο νόμος και η τάξη θα επιστρέψουν και στο κέντρο της Αθήνας, αλλά και σε ολόκληρη τη χώρα, με κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας» και υπογράμμισε ότι αυτό αποτελεί απόλυτη δέσμευση του προέδρου της Κυριάκου Μητσοτάκη.