Διήμερη επίσκεψη Τσίπρα στην Κρήτη την Τρίτη

Την Κρήτη θα επισκεφτεί ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στις 20 Δεκεμβρίου και τα τοπικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ βρίσκονται σε ετοιμότητα εν όψει της επίσκεψης του.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η πρώτη επαφή με στελέχη και ψηφοφόρους θα γίνει στο Πολύκεντρο Μοιρών, θα ακολουθήσει επίσημη υποδοχή στη Γέργερη και το απόγευμα της ίδιας μέρας, θα γίνει η ομιλία στο ξενοδοχείο «Ατλαντίς».

Ο πρωθυπουργός θα διανυκτερεύσει στο Ηράκλειο και την επόμενη μέρα, την Τετάρτη, θα επισκεφθεί το Λασιθι και συγκεκριμένα την περιοχή της Κριτσάς, όπου θα μεταβεί στις εγκαταστάσεις του συνεταιρισμού, στη συνέχεια θα επισκεφθεί τον Άγιο Νικόλαο, όπου θα έχει συνάντηση με παραγωγικούς φορείς, και εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης, όπως αναφέρει το cretalive.gr.

Οι τελικές λεπτομέρειες του ταξιδιού θα γίνουν  με την επιστροφή του Αλέξη Τσίπρα από το εξωτερικό και θα ακολουθήσει η ανακοίνωση από το γραφείο του.

Αύριο το μεσημέρι η ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Ηρακλείου παραχωρεί συνέντευξη τύπου για το τελικό πρόγραμμα ενώ εκκρεμεί εάν στο μεσοδιάστημα, δηλαδή μεταξύ Μεσαράς και ομιλίας στο «Ατλαντίς», ο κ. Τσίπρας δει τελικά τον Δήμαρχο Ηρακλείου και τον Περιφερειάρχη Κρήτης.