Δείτε το νέο γραφείο του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη (φωτό)

Το νέο του γραφείο στη Θεσσαλονίκη εγκαινίασε ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας. Ο Πρωθυπουργός κάθισε στο σαλόνι υποδοχής που διαθέτει το γραφείο, ενώ φρόντισε να δει από πρώτο χέρι και τη θέα, από το παράθυρό του.

«Να αναζητήσουμε λύσεις για τα προβλήματα στη Θράκη. Σε αυτή την περίπτωση δεν καθόμαστε απέναντι, αλλά δίπλα. Η θεσμική ιδιότητα του πρωθυπουργού μπορεί να είναι παθογένεια αλλά εδώ μπορεί να λειτουργήσει θετικά, με συλλογική προσπάθεια παράλληλα με την αποδοχή της τοπικής κοινωνίας. Χρειαζόμαστε ένα λειτουργικό γραφείο, γραφείο δουλειάς», ανέφερε ο κ. Τσίπρας, εγκαινιάζοντας το γραφείο πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκης.

«Έρχομαι συνήθως εδώ για γιορτές και φιέστες. Τώρα θα κάνουμε δουλειά. Θα μας απασχολήσει η ανάπτυξη της πόλης. Θα έχω τακτική παρουσία, κάθε 15 ημέρες με υπουργικές συσκέψεις. Το γραφείο μου θα είναι εδώ πάντα ανοιχτό», σημείωσε ο πρωθυπουργός.

Πηγή: iefimerida

Ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας (3Δ) συνομιλεί με παρευρισκόμενους στην έναρξη λειτουργίας του Γραφείου της ΓΓ του Πρωθυπουργού, στην Θεσσαλονίκη, το Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2016 ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΝΙΚΟΣ ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗΣ

Ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας (Δ) συνομιλεί με παρευρισκόμενους στην έναρξη λειτουργίας του Γραφείου της ΓΓ του Πρωθυπουργού, στην Θεσσαλονίκη, το Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2016 ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΝΙΚΟΣ ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗΣ

tsipras4

ΕΝΑΡΞΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΓΓ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΑΛ.ΤΣΙΠΡΑΣ

ΕΝΑΡΞΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΓΓ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΑΛ.ΤΣΙΠΡΑΣ