Στην Αθήνα ο Μοσκοβισί - Συναντήσεις με Τσίπρα, Τσακαλώτο και Αχτσιόγλου

Διήμερη επίσκεψη στην Αθήνα θα κάνει ο Πιέρ Μοσκοβισί στις 28 και 29 Νοεμβρίου.

Ο επίτροπος Οικονομικών και Δημοσιονομικών Υποθέσεων στις 17:00 το απόγευμα της Δευτέρας θα έχει συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα στο Μέγαρο Μαξίμου, ενώ στις 15:00 το μεσημέρι θα προηγηθούν οι συνομιλίες του με τον Υπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης Δήμο Παπαδημητρίου. Αργότερα, στις 18:15, θα πραγματοποιηθεί συνάντηση με τον Υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο.

Στις 20:30 το βράδυ ο Μοσκοβισί θα εκφωνήσει κεντρική ομιλία κατά τη διάρκεια δείπνου στο πλαίσιο του Συνεδρίου “THE GREEK ECONOMY CONFERENCE”, που διοργανώνεται από το Ελληνο-Αμερικανικό Επιμελητήριο στο ξενοδοχείο Intercontinental.

Την Τρίτη 29 Νοεμβρίου, ο Επίτροπος θα συμμετάσχει σε πρόγευμα εργασίας με τον Πρόεδρο και τα μέλη του ΔΣ του ΣΕΒ και αμέσως μετά στις 10:15 το πρωί, θα συναντηθεί με την Υπουργό Εργασίας Εφη Αχτσιόγλου στο κτίριο του Υπουργείου.

Στις 11:15 θα ακολουθήσει συνέντευξη Τύπου που θα παραχωρήσει από τα γραφεία της αντιπροσωπείας της ΕΕ στην Ελλάδα.

Το πρόγραμμα του κ. Μοσκοβισί στην Αθήνα ολοκληρώνεται με επίσκεψη στο 7ο Δημοτικό Σχολείο του Δήμου Γέρακα στις 14.00 το μεσημέρι, πρότυπο έργου ΣΔΙΤ (Σύμπραξη Δημοσίου & Ιδιωτικού Τομέα), που συγχρηματοδοτείται από την ΕΕ (πρόγραμμα Jessica).