Γιάννης Καψής προς Παπανδρέου: «Ο Ανδρέας έλεγε “δεν φτιάξαμε ένα κόμμα για καρέκλες και οφίκια”»

Μια ακόμη παρέμβαση ιστορικού στελέχους του ΠΑΣΟΚ υπέρ της ενότητας του κόμματος και κατά των σχεδίων του πρώην αρχηγού Γιώργου Παπανδρέου για ίδρυση νέου πολιτικού φορέα έγινε την Τρίτη.

Λίγες ώρες μετά τη δημόσια δήλωση του Κώστα Λαλιώτη, ήταν ο Γιάννης Καψής που μίλησε για την ενότητα του ΠΑΣΟΚ, απευθυνόμενος μάλιστα ευθέως προς τον Γιώργο Παπανδρέου και επικαλούμενος τον ιδρυτή του κόμματος Ανδρέα Παπανδρέου.

«Στις κρίσιμες αυτές στιγμές για το ΠΑΣΟΚ και για τη χώρα μου έρχονται στον νου τα λόγια του ιδρυτού του, του Ανδρέα Παπανδρέου, προς τον γιο του Γιώργο “δεν φτιάξαμε ένα κόμμα για καρέκλες και οφίκια. Φτιάξαμε ένα κίνημα που θα ζήσει για πολλά.., πολλά..πολλά χρόνια”.

» Της κείνου ρήμασι πειθόμενος απευθύνω υστάτη έκκληση να μη διασπάσει κανείς το ΠΑΣΟΚ και ιδιαίτερα ο γιός του ιδρυτή του. Βαριά η ευθύνη όλων μας απέναντι στην Ιστορία» ανέφερε με νόημα ο Γιάννης Καψής.

Πηγή: ΤΑ ΝΕΑ

http://www.tanea.gr/news/politics/article/5194426/giannhs-kapshs-pros-papandreoy-o-andreas-elege-den-ftiaksame-ena-komma-gia-karekles-kai-ofikia/