Κουρουμπλής από τη Νίσυρο: Ειδικά μέτρα για τα νησιά σχεδιάζει η κυβέρνηση

Ειδικά μέτρα για τα νησιά με σκοπό την αντιμετώπιση των ιδιαίτερων προβλημάτων που αντιμετωπίζουν μελετά η κυβέρνηση και ανακοινώσεις θα γίνουν τον προσεχή Σεπτέμβριο, ανέφερε την Πέμπτη από τη Νίσυρο, ο Υπουργός Εσωτερικών Παναγιώτης Κουρουμπλής.

«Όλα τα υπουργεία ασχολούνται, με εντολή του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, με τη νησιωτική πολιτική και σύντομα θα ολοκληρωθεί το σχετικό πρόγραμμα, το οποίο θα εξαγγείλει ο ίδιος ο πρωθυπουργός επισκεπτόμενος ένα μικρό νησί», τόνισε ο Υπουργός κατά την επίσκεψή του στο δημαρχείο του νσιού, ενώ ο Δήμαρχος Νισύρου, Χριστοφής Κορωναίος, ζήτησε να γίνουν οι εξαγγελίες αυτές από τη Νίσυρο, κάνοντας γνωστό ότι θα απευθύνει και σχετική πρόσκληση στον πρωθυπουργό.

Ο Υπουργός Εσωτερικών έφθασε το πρωί στο νησί και παρέστη σε σύσκεψη που έγινε στο δημαρχείο, στη διάρκεια της οποίας τέθηκαν ζητήματα που αφορούν στο νησί. Στη σύσκεψη συμμετείχαν, ο βουλευτής Δωδεκανήσου του ΣΥΡΙΖΑ, Ηλίας Καματερός, ο έπαρχος Κω, Γιώργος Χαλκιδιός, δημοτικοί σύμβουλοι και κάτοικοι του νησιού.